Frankly

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 10
FRANKLY Cremă revitalizantă Retinol 0.1, 30 ml 274 MDL 285 MDL FRANKLY Cremă revitalizantă Retinol 0.1, 30 ml +8 puncte
FRANKLY Toner calmant CICA 80 and HA, 250 ml 258 MDL 269 MDL FRANKLY Toner calmant CICA 80 and HA, 250 ml
FRANKLY Ser multifuncțional Betaine 10, 30 ml 201 MDL 209 MDL FRANKLY Ser multifuncțional Betaine 10, 30 ml
FRANKLY Ser hidratant Heyday, 30 ml 201 MDL 209 MDL FRANKLY Ser hidratant Heyday, 30 ml
FRANKLY Ser cu efect de iluminare Sunday Glow, 30 ml 201 MDL 209 MDL FRANKLY Ser cu efect de iluminare Sunday Glow, 30 ml
FRANKLY Ser multivitaminic Vita Bomb, 30 ml 201 MDL 209 MDL FRANKLY Ser multivitaminic Vita Bomb, 30 ml

Conceptul și filosofia mărcii FRANKLY constă în numele său: tradus din engleză, „frankly” înseamnă „deschis, sincer”, deoarece producătorul nu ascunde costurile de fabricație și de cercetare științifică a ingredientelor, toate produsele de marcă au formule dovedite științific, nu conțin ingrediente nocive și sunt vegane. Formulele moi, non-agresive sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, sunt comode de utilizat și oferă rezultate rapide.

FRANKLY este un brand cu ingrediente clare, eficiente, bazate pe ingrediente sigure, naturale. Creatorii mărcii se concentrează pe calitatea și compoziția produselor, folosind doar componente dovedite și testate. Formulele nu conțin parfumuri și substanțe chimice nocive care pot dăuna pielii și sănătății. Textura produselor este incoloră și inodoră, ceea ce va atrage în special persoanele care nu tolerează parfumurile în cosmetice.

Brandul FRANKLY nu este despre ambalaje strălucitoare care să atragă atenția. Designul este cât se poate de simplu în execuție, concis, dar stilat. Pentru ambalare se folosesc doar materiale ecologice și sigure, care sunt reciclabile și nici un singur produs nu este testat pe animale. FRANKLY își testează în mod regulat produsele, chiar și pe cele care sunt în vânzare de mult timp și continuă să lanseze doar acele produse a căror eficacitate a fost testată direct de mult timp pe pielea umană.

Vă oferim să cumpărați produse cosmetice Frankly în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Frankly