JMsolution

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 19
JMsolution Patch-uri cu hidrogel Pearl, 60 buc 277 MDL 289 MDL JMsolution Patch-uri cu hidrogel Pearl, 60 buc +8 puncte
JMsolution Mască cu hidrogel Flower Firming, 1 buc 38 MDL 40 MDL JMsolution Mască cu hidrogel Flower Firming, 1 buc
JMsolution Mască revitalizantă Royal Propolis, 1 buc 34 MDL 35 MDL JMsolution Mască revitalizantă Royal Propolis, 1 buc

Marca coreeană JMsolution a fost înființată în 2016. Tradus din engleză, „JMsolution” înseamnă „soluție” – soluția pentru problemele noastre de piele. Aceasta este sarcina principală a mărcii, așa că pe parcursul existenței sale a câștigat o mulțime de fani.

Istoria mărcii a început cu faptul că un întreg grup de oameni de știință, cosmetologi, dermatologi și chirurgi plastici au decis să-și combine toate cunoștințele și să le aplice pentru a crea produse cosmetice unice care să ajute oamenii să se ocupe de problemele pielii. Scopul JMsolution este de a face pielea consumatorilor clară, sănătoasă și frumoasă.
Fiecare formulă este dezvoltată și testată până la perfecționare. Acesta este rezultatul unei munci minuțioase comune a dermatologilor, experților în medicină estetică și chirurgie plastică.

 Principiul principal al mărcii este să pornească de la starea pielii, nu de la vârstă. Fiecare remediu este un instrument de lucru cu ajutorul căruia vei scăpa de peeling, inflamație, modificări legate de vârstă, conținut de grăsimi, acnee și alte probleme.

Siguranța fiecărei componente este confirmată de cercetări științifice internaționale, iar înainte de a fi puse în vânzare, produsele cosmetice sunt supuse testelor obligatorii de siguranță.

 Ingredientele de înaltă calitate, formulele realizate cu atenție și ușurință în utilizare sunt toate semnele distinctive ale produselor cosmetice premium care pot fi acum accesibile.

Vă oferim să cumpărați produse JMsolution în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

JMsolution