Pyunkang Yul

Produse: 8
Filtrează după:
Pyunkang Yul este un brand de frumusețe sud-coreean fondat în 1972 de una dintre cele mai bune clinici de medicină orientală din Coreea, Pyunkang Oriental Hospital, de către Dr. Seo Hyo Seok.
 
Produsele Pyunkang Yul sunt adaptate nevoilor pielii sensibile, acestea sunt concentrate pentru curățarea în profunzime a porilor, tratamentul acneei, vindecarea microleziunilor, hidratarea și eliminarea peelingului excesiv al epidermei. Brandul produce numai produse cosmetice naturale (fără parfumuri, alcool, parabeni și siliconi), care sunt potrivite pentru cea mai pretențioasă, sensibilă și problematică piele.
 
Brand-ul Pyunkang Yul folosește numai ingrediente naturale din plante (cel mai adesea se adaugă extract de rădăcină de astragalus - o plantă din familia leguminoaselor tradiționale pentru medicina orientală); numărul minim de componente (5-7) într-un produs, dar în concentrații mari pentru a obține efectul maxim; respingerea completă a compușilor sintetici (surfactanți, SLS, siliconi, alcool, uleiuri minerale, conservanți, parfumuri, coloranți); baza anhidră a tuturor cremelor; design concis (reducerea costurilor de marketing, investiții în dezvoltarea de noi formule), ambalaje reciclabile.
 
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!