SkinFood

Publicat:

"Ești ceea ce mănânci. Pielea sănătoasă începe cu mâncarea sănătoasă” acest citat este credința medicilor moderni, a cosmetologilor și conceptul cheie al mărcii SkinFood. Creatorii produselor SkinFood văd o legătură directă între mâncarea sănătoasă și pielea sănătoasă și frumoasă.

SkinFood” se traduce ca „Nutriție pentru piele”, iar motto- ul companiei este că alimentele conțin substanțele necesare pentru frumusețea și sănătatea pielii. Și, prin urmare, de mai bine de 60 de ani, marca a căutat constant componente „comestibile” pentru produsele sale. Ideea SkinFood se bazează pe beneficiile legumelor, fructelor, fructelor de pădure, ierburilor organice pentru piele. Prin urmare, în compoziția produselor folosim produsele alimentare uzuale: morcovi, zmeură, somon, miere, albuș de ou.

Astăzi, SkinFood este un brand lider în industria frumuseții. Logo- ul companiei este reprezentat de un înger. Și spune că produsele brandului vor proteja pielea de orice influențe negative externe cu care ne confruntăm zilnic.
SkinFood are aproximativ 1000 de produse pentru sănătatea și frumusețea pielii. Conține, desigur, ingrediente naturale. De aceea produsele SkinFood au un miros plăcut de legume. În producție nu se folosesc parfumuri, în schimb compania adaugă uleiuri vegetale parfumate.

Fiecare produs conține aproximativ 50% ingrediente ecologice. Da, nu este piure de fructe 100%. Ca orice cosmetică, SkinFood are o compoziție multicomponentă și îndeplinește toate cerințele internaționale de siguranță. Și cel mai bine, toate produsele marca SkinFood sunt recomandate pentru afecțiuni ale pielii sensibile. Iar înainte de a lansa pe piață un nou produs, acesta este testat de toți angajații companiei și prezentat clienților doar dacă într-adevăr răspunde nevoilor pielii.

Smoothie de zmeură, sufleu de pepene galben, piure de piersici sau guacamole... Imaginează-ți că ai ajuns la un restaurant faimos unde poți nu doar să mănânci mâncare delicioasă, ci și să dai sănătate pielii tale.

Îngustează porii, reduce inflamația, conferă feței un finisaj mat? Spuma pentru curățarea porilor SkinFood Egg White Perfect Pore Cleansing Foam​ este ceea ce are nevoie pielea grasă, problematică, mixtă, cu pori dilatați.Îți plac măștile lavabile? Masca de curățare și îngustare a porilor pe bază de albuș de ou SkinFood Egg White Pore Mask - nu vei găsi pori nici la microscop :)

Masca de curățare cu orez SkinFood Rice Mask Wash Off este utilă pentru toate tipurile de piele, are un efect complex asupra pielii feței, absoarbe excesul de sebum, ajută la curățarea porilor, ajută la normalizarea glandelor sebacee, exfoliază ușor, ajută la ușurarea pigmentării și post- acnee, catifelează pielea și îmbunătățește microrelieful.

Crema de mâini parfumată cu unt de shea SkinFood Shea Butter Perfumed Hand Cream Rose Scent are un efect intens de catifelare, hidratare și regenerare. Crema activează sinteza colagenului, saturează pielea cu nutrienți și vitamine utile, accelerează procesele de regenerare a celulelor epidermice și protejează mâinile de crăpare, având în același timp o textură ușoară care se topește, fără a se simți lipicioasă sau grasă.

SkinFood: și pielea ta are nevoie de alimente sănătoase :)

Expertul tău în frumusețe, Tatiana Goncearuc.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!