Secret Key Crema anti-age pu ochi SYN-AKE, 15ml

Secret Key Syn-Ake Crema anti riduri și albire pentru ochi este o cremă anti-îmbătrânire asemănătoare unui venin de șarpe pentru pielea din jurul ochilor.

Stoc: Este Nu este
Producator: Secret Key
Cod produs: 990922
249 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Străluceste și netezeste efectiv pielea, reduce ridurile de expresie, încetinește apariția altora noi, elimină urmele de stres și lipsa somnului.

Un complex activ de ingrediente naturale pătrunde profund în pori, revitalizând și întinerind pielea la nivel celular. Acțiunea cremei este similară acțiunii Botox - ridurile sunt netezite vizibil, pielea devine netedă, elastică și capătă o culoare sănătoasă.

Continut:

  • Syn-Ake este principalul ingredient activ al cremei, care repetă complet funcțiile veninului de șarpe. Luptă efectiv împotriva imperfecțiunilor pielii, previne îmbătrânirea, reduce letargia și flascabilitatea, hidratează și hrănește cu substanțe utile, conferă feței o strălucire și un aspect proaspăt;
  • Adenozina - are un efect multifuncțional asupra pielii. Activează producția de colagen și elastină, reduce numărul ridurilor și previne apariția altora noi, uniformizează ușurarea pielii și combate căderea. De asemenea, are efecte puternice antiinflamatoare și antioxidante;

Mod de utilizare: Aplicați crema pe pielea din jurul ochilor cu mișcări ușoare de bătaie și așteptați până la absorbția completă. Crema poate fi aplicată atât seara, după procedurile de curățare, cât și dimineața - înainte de a aplica machiajul principal. Se recomandă utilizarea produsului zilnic.

Făcut în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie