Secret Key Gel cu efect de inalbire Snow White, 65 ml

Gelul cu utilizare locala conține o concentrație crescută de substanțe active, datorită căreia acumulările de melanină se descompun și se dizolvă literalmente, iar pielea devine perfect ușoară, fără pete enervante.

Stoc: Este Nu este
Producator: Secret Key
Cod produs: 993831
189 MDL 209 MDL
Informați despre re-stoc

Un produs excelent pentru fetele care vara au uitat de utilizarea protectiei solare și sunt obligate să lupte cu pigmentarea în perioada toamnă-iarnă. Gelul este un produs eficient pentru a scăpa de pistrui și de pigmentare traumatică care apare pe față după acnee și inflamații.

Ingredientul principal este niacinamida, asigură ianlbirea pigmentării și controlează, de asemenea, secretia de sebum, astfel încât fața să fie mată și bine îngrijită chiar și fără aplicarea suplimentară de pulbere sau fond de ten.

Mod de utilizare: aplicați gelul pe zonele pielii cu pigmentare excesivă sau pete stagnante și așteptați până când produsul este absorbit. Se aplica înainte de aplicarea bazei tonale. Dacă doriți o iluminare generală a tonului pielii, atunci uniformizati gelul pe întreaga suprafață a fetei și folosiți-l zilnic ca baza de machiaj.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!