Secret Key Lotiune cu efect inalbitor pu fata si corp Snow White Milky, 120 ml

Iluminarea rapidă a pielii acolo unde este necesar. Loțiunea poate fi aplicată pe pielea feței, gâtului, coatelor, axilelor, genunchilor, zonei bikinilor - oriunde este oprită.

Stoc: Este Nu este
Producator: Secret Key
Cod produs: 994616
243 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Textura suficient de densă, dar ușoară, permite loțiunii să pătrundă rapid în straturile profunde ale pielii. Componentele active ale loțiunii își încep acțiunea principală: distrug excesul de melanină, împiedică sinteza sa suplimentară și, de asemenea, suprimă activitatea melanocitelor (celule care produc pigment întunecat), obținând astfel un efect vizibil de strălucire.

În plus, hidratarea optimă a pielii ajută la îmbunătățirea culorii pielii. Pielea profund hidratată arată mai strălucitoare și mai proaspătă. Componentele hidratante ale loțiunii hrănesc perfect pielea cu umezeala necesară.

SECRET KEY Lotionul Snow White Milky conține ingrediente puternice de iluminare, hidratare și vindecare precum niacina, acidul hialuronic, extractul de aloe vera.

Niacinamida (vitamina B3) - o componentă cu eficacitate dovedită a strălucirii, reduce semnificativ urmele de hiperpigmentare: luminează zonele întunecate ale pielii, reduce roșeața și semnele post-acnee. Niacinamida stimulează sinteza propriilor ceramide, restabilește funcția de barieră a pielii și reduce pierderile de umiditate, protejând pielea de deshidratare.

Acid hialuronic - hidratează profund pielea, înmoaie ridurile profunde și le netezește atât din exterior, cât și din interior, creează o barieră invizibilă pe suprafața pielii care reține umezeala în interiorul pielii și o protejează de uscare.

Extract de Aloe Vera - hidratează și strânge pielea, restabilește metabolismul, stimulează regenerarea celulară, ameliorează iritarea, creează o barieră invizibilă dar foarte eficientă pe piele care previne pătrunderea bacteriilor patogene și a infecțiilor fungice, reglează glandele sebacee. Aloe vera face pielea netedă, moale și fragedă.

Loțiunea are un efect anti-pigmentare, strălucitor, tonifică pielea, îi mărește turgența, elasticitatea și fermitatea. Datorită acțiunii complexe a ingredientelor active, loțiunea încetinește procesul de îmbătrânire, îmbunătățește respirația țesuturilor și restabilește echilibrul lipidic al pielii. După utilizarea loțiunii, pielea devine mai ușoară, arată odihnită și îngrijită.

Mod de utilizare: aplicați loțiunea pe pielea curată a feței sau a corpului, nu necesită clătire.

Fabricat în Coreea!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!