Secret Key Patch-uri hidrogel pu ochi si zone problematice ale fetei Gold Racoony

Include două tipuri -60 de plasturi pentru îngrijirea sub ochi și 30 de plasturi pentru zonele minore ale pielii iritate.

Stoc: Este Nu este
Producator: Secret Key
Cod produs: 999215
299 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Plasturii de hidrogel pentru pielea de sub ochi oferă un efect instant, hidratant și tonifiant. Compoziția concentrată a plasturilor are un efect cu adevărat magic.

Continut:

  • adenozină - responsabilă pentru efectul anti-îmbătrânire;
  • colagen - are efect de ridicare;
  • extracte naturale de camelie, trandafir, rozmarin - antiseptice naturale, precum și agenți antiinflamatori și antioxidanți, întineresc pielea;
  • aur coloidal - are un efect antiseptic, care este deosebit de important pentru eliminarea iritațiilor punctiforme de pe piele.

Forma largă a plasturilor „ochi” le permite să fie utilizate pe o suprafață mare de piele sub ochi. Plasturii reduc umflăturile, luminează cearcănele și netezesc cele mai mici riduri sub ochi.

Plasturii rotunzi sunt un remediu excelent pentru zonele problematice ale pielii cu iritații. Plasturii aderă strâns la piele, datorită cărora ingredientele active pătrund rapid și profund în piele.

Plasturii pot rămâne pe piele mult timp fără să alunece de pe ea. Utilizarea regulată a plasturilor vă va oferi hidratarea și întinerirea delicată a pielii. Pielea este tonifiată, strânsă, netedă și elastică.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, poate fi utilizat la orice vârstă.

Mod de utilizare: plasturii se aplică pe pielea uscată și curată cu o spatulă specială (inclusă). Aplicați plasturi cât mai strâns posibil, astfel încât să nu existe umflături și riduri. Folosiți plasturile noaptea, îndepărtați-i de pe piele dimineața. În caz de urgență, plasturii pot fi folosiți în timpul zilei, aplicându-i cel puțin 20-30 de minute. Se recomandă utilizarea plasturilor în fiecare zi până la obținerea rezultatului dorit. Apoi, ca măsură preventivă, aplicați o dată pe săptămână. Plasturii sunt de unică folosință, în niciun caz plasturele folosit nu trebuie pus înapoi în cutie. 

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie