Secret Key Spuma de curatare cu mucina de melc pu fata Snail Repairing, 100ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Secret Key
Cod produs: 991394
120 MDL
Informați despre re-stoc

Rutina zilnică de spălare devine ușoară si plăcuta, cu spuma de curățare de la Secret Key Snail Repairing Foam Cleanser. Textura densa, cremoasa a produsului, atunci când este în contact cu apa, devine ca crema de lapte cu milioane de bule mici: elimină perfect reziduurile de machiaj și eliberează porii de excesul de sebum, celule moarte și bacterii.

Continut:

Baza spumei este filtratul de mucus de melc. Efectul pronunțat antiinflamator și anti-îmbătrânire al secretului de melc este obținut datorită conținutului următoarelor componente:

  • alantoina - un regenerator natural care vindecă rănile, zgârieturile, fisurile;
  • acidul glicolic asigură micropilarea - îndepărtează stratul de celule keratinizate, curăță porii, contribuind la o penetrare mai profundă a substanțelor active;
  • cupru și polipeptidele antibacteriene cresc densitatea pielii, uniformizeaza ridurile, inhibă activitatea microbilor care provoacă acnee și alte infecții.
  • colagenul și elastina restabilesc elasticitatea țesutului și integritatea structurală, păstrează umiditatea pe suprafață, formând o barieră impenetrabilă care protejează împotriva uscării.

Spuma de curatare Secret Key Snail Repairing Foam Cleanser este potrivit pentru orice tip de piele, indiferent de tip, vârstă și probleme existente. Poate fi folosit pentru a îndepărta machiajul.

Mod de utilizare: aplicati spuma pe pielea umeda, spumati cu miscari de masaj, dupa care clatiti cu apa din abundenta. Pentru a obtine o spumă densa și bogată, folosiți accesoriul special - o plasă pentru spumare.

Un fapt interesant. Femeile coreene aderă la un sistem de purificare în două etape: mai întâi, inlatura produsele cosmetice decorative cu ulei hidrofil, apoi folosesc spumă pentru a îndepărta impuritățile din pori.

Fabricat în Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!