Secret Key Toner delicat cu extract de hamamelis pu fata, 248ml

Secret Key Witch-Hazel Pore Clear Toner este un toner facial de curățare pe bază de extract de hamamelis. Eliberează eficient porii pielii, reglează glandele sebacee, are proprietăți antibacteriene și tonice.

Stoc: Este Nu este
Producator: Secret Key
Cod produs: 991523
117 MDL 130 MDL
Informați despre re-stoc

Complexul de ingrediente active naturale pătrunde adânc în porii pielii, saturându-l cu vitamine și oferind un efect hidratant și calmant.

Continut:

  • extract de hamamelis - o componentă activă a tonerului care are proprietăți astringente, reduce producția de sebum, strânge porii și uniformizează textura pielii. De asemenea, îmbunătățește microcirculația sângelui, elimină tenul și stimulează metabolismul. Taninul conținut de hamamelis este un antiseptic excelent, protejează pielea de germeni și bacterii dăunătoare;
  • mucină de melc - are capacitatea de a lega radicalii liberi care cauzează procesul de îmbătrânire, prin urmare această componentă este utilizată ca agent de întinerire. Reduce vizibil ridurile existente și previne apariția altora noi. Mucusul menține, de asemenea, o hidroechilibru normal, acoperind pielea cu o peliculă subțire și împiedicând evaporarea umezelii;
  • alantoina - are efecte antiinflamatorii și antimicrobiene, ajutând în mod activ la bolile de piele. Promovează regenerarea celulară accelerată și cea mai rapidă vindecare a pielii.

Mod de utilizare: pre-curățați pielea cu o curățare sau un detergent. Aplicați un toner pe un tampon de bumbac și masați-l pe față. După ce este complet absorbit, puteți continua să aplicați machiaj. Tonerul poate fi folosit atât după o spălare de seară, cât și dimineața ca bază de machiaj. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea tonerului în mod regulat.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!