Seruri și emulsii

Produse: 167
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
COSRX
CommonLabs
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Eyenlip
FRANKLY
Frudia
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDI-PEEL
Missha
PURITO
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
the SAEM
Village 11 Factory
Categorie
Emulsii
Serurile și esențele

Seruri și emulsii pentru îngrijirea pielii feței

Dezbaterea pe tema ce să folosiți: o cremă, un ser sau o emulsie, este nefondată. Sistemul coreean de îngrijire a feței în mai multe etape implică utilizarea tuturor acestor produse. Toate sunt importante. Anume consistența în utilizarea tuturor acestor produse face pielea feței femeilor coreene atât de sănătoasă. Există diferențe semnificative între crema coreană, serul și emulsia coreeană. Serul este un produs mai concentrat, textura acestuia poate fi una mai ușoară sau suficient de densă pentru a fi utilizată noaptea. Însă acest fapt nu anulează aplicarea cremei, ba mai mult, poate fi aplicată pe piele înainte de ser. Dar faceți-o în cantități mici, doar câteva picături.
Emulsia de față seamănă mai mult cu o cremă. Pielea o absoarbe ușor și rapid. Hidratează bine pielea și păstrează lichidul. De regulă, emulsia conține mai mult colagen, vitamine și acid hialuronic, prin urmare conferă pielii un efect proaspăt și întineritor.
Puteți obține informații detaliate despre utilizarea sistematică și complexă a acestor fonduri de la managerii de frumusețe ai magazinelor My Skin din Moldova.

Esența este un alt instrument esențial pentru îngrijirea completă a pielii. Esența se aplică după spălarea și tonifierea pielii. Acesta este un fel de bază care pregătește pielea pentru a primi alte produse de îngrijire. Proprietățile esențelor sunt pur și simplu excelente: elimină senzația de etanșeitate, calmează și hidratează pielea iritată și combat semnele vizibile de stres.
În Chișinău, puteți cumpăra diverse seruri, emulsii și esențe în rețeaua de magazine My Skin la cele mai bune prețuri!

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!