Serurile și esențele pentru față

Ritualul coreean pentru îngrijirea complex al pielii feței vizează un efect maxim. Prin urmare, utilizarea tuturor celor trei produse - ser, emulsie și esență este extrem de necesară. Serul și esența sunt foarte asemănătoare ca textură, dar serul este mai dens și mai concentrat. Serul conține o doză încărcată de substanțe nutritive și îmbunătățește efectul cremei. Esența este similară cu un gel ușor, dar cu o textură mai densă. Calitatea sa principală este absorbția rapidă, care permite substanțelor utile să pătrundă rapid și profund în straturile profunde ale pielii.
Serurile și esențele prezentate în catalogul magazinului online myskin.md vor reda vitalitatea pielii, se vor satura cu micro și macroelemente și vor îmbunătăți tenul.

Produse: 151
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos
Tipul pielii
Piele uscata
Piele sensibila
Pigmentare
Cuperoza
Virsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Pina la 25 ani

În sistemul de utilizare a produselor coreene de îngrijire a pielii feței, este important să urmați secvența aplicării lor.
Acordați o atenție specială etapei de curățare a pielii. Aplicați toner imediat după aceea pentru a compensa pierderea de umiditate. Acum este momentul pentru esențe și seruri care vizează combaterea problemelor. Acestea pătrund adânc în straturile profunde ale pielii și devin o legătură între toner și cremă, sporindu-le efectul.