SOME BY MI Produs de curatare oxigenat cu efect de iluminare pu fata, 120ml

Produsul oxigenat cu efect iluminant Some By Mi Bye Bye Blemish Vita Tox Brightening Bubble Cleanser pătrunde adânc în pori, dizolvând toate impuritățile și lumineaza pigmentarea.

Stoc: Este Nu este
Producator: Some By Mi
Cod produs: 391005
313 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Produsul exfoliază celulele moarte ale pielii, dizolvă dopurile sebacee și ajută la îngustarea porilor. Conține extracte de citrice, glutation și vitamina C.

Continut:

  • Vitamina C are un efect antioxidant pronunțat, protejează eficient pielea de daunele provocate de radiațiile ultraviolete, inițiază producerea propriului colagen, îmbunătățește elasticitatea, fermitatea și umezeala pielii.
  • Glutationul este unul dintre cei mai puternici antioxidanți și funcționează cel mai bine în reducerea nivelului de melanină și în inalbirea pielii. Glutationul conține aminoacizi în cantități mari, este absolut sigur de utilizat, elimină radicalii liberi și toxinele care pot distruge celulele pielii.
  • Extractele de citrice au un efect antiseptic, antioxidant, stimulează drenajul limfatic și îmbunătățesc microcirculația sângelui.
  • Extractul de cătină este renumit pentru proprietățile sale de vindecare a rănilor, ameliorează iritarea, netezește ridurile, hidratează și are activitate antioxidantă. Ajută la eliminarea iritației, roșeții și uscăciunii locale a pielii, îi conferă elasticitate și previne îmbătrânirea prematură.

Mod de utilizare:

Ca mască pu 5 minute (de 2-3 ori pe săptămână): Aplicați un strat subțire pe pielea uscată. După ce produsul începe să spumeze, așteptați 3-5 minute, apoi masați cu mișcări circulare, umezindu-vă mâinile în prealabil. Clătiți.

Ca demachiant zilnic: Aplicați un strat subțire pe pielea uscată. După apariția bulelor, masați cu mișcari circulare după ce vă umeziți mâinile și clătiți restul produsului.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie