Some by me Ser iluminator cu ext.de yuzu pu fata, 50ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Some By Mi
Cod produs: 390381
419 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Ser iluminator cu extract de yuzu Some By Mi Yuja Niacin Blemish Care Serum îmbunătățește culoarea pielii, uniformizează tonul, inalbeste ușor pigmentarea și post-acneea. Extractul de Yuzu are o activitate antioxidantă ridicată, umple pielea cu vitamine, reîmprospătează și tonifică.

Continut:

  • Extractul de Yuzu (82%) are un efect antiseptic, antioxidant, stimulează scurgerea limfei, îmbunătățește microcirculația sângelui.
  • Niacinamida (5%) ajută la stimularea sintezei de colagen și la îmbunătățirea funcțiilor de protecție a pielii, ajută la reducerea pierderilor de umiditate transepidermică din piele și la eliminarea pigmentării, hidratează, strânge porii, calmează, luminează.
  • Glutationul este un puternic antioxidant care protejează pielea de factorii externi agresivi. Încetinește procesul de îmbătrânire, tonifică, uniformizează tonul și elimină roșeața, inalbeste pigmentarea.
  • Arbutinul are un puternic efect de inalbire și hidratare, reduce producția de melanină, îmbunătățește rezistența pielii și protejează împotriva efectelor negative ale razelor UV.
  • Un complex de 12 tipuri de vitamine vizează încărcarea pielii cu o porție de vitamine utile, creșterea tonusului și imunității. Uniformizeaza tonul și conferă feței o culoare sănătoasă, inlatura aspectul sumbru al pielii.

Mod de utilizare: aplicati pe pielea curata si tonifiata. Masati usor pina la absorbtia totala.

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie