SOME BY MI Toner cu acizi pentru pielea problematică AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner, 150 ml

Produsul multifuncțional funcționează în mai multe direcții simultan: curăță pielea de impurități și exces de sebum; exfoliază ușor, reînnoiește celulele epidermice și reglează pielea grasă, accelerează vindecarea inflamației și elimină post-acneea, ajută în lupta împotriva punctelor negre și întărește porii.

Stoc: Este Nu este
Producator: Some By Mi
Cod produs: 333661
402 MDL
Informați despre re-stoc

Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner cu ulei de arbore de ceai și 3 tipuri de acizi ce îngrijește în mod surprinzator pielea și vindecă epiderma. Exfoliază delicat stratul keratinizat al pielii, îmbunătățește tenul, combate acneea și inflamațiile, curăță și strânge porii, hidratează și are efect calmant. Tonerul are o valoare a pH-ului de -5,5, care corespunde nivelului nostru normal acido-bazic. Astfel, produsul este absolut potrivit pentru orice tip de piele, nu va provoca iritații și reacții alergice.

Ingrediente active:

 • 3 tipuri de acizi ce vizează curățarea profundă, reînnoirea și regenerarea pielii.
  • Acizii AHA exfoliază stratul keratinizat al epidermei, îndepărtează celulele moarte ale pielii și alte impurități.
  • Acizii BHA dizolvă comedoanele, ajută la curățarea pielii de impuritățile subcutanate mai profunde și de excesul de sebum din pori și normalizează echilibrul apă-grăsime al pielii.
  • Acizii PHA previn pierderea umidității și exfoliază ușor, calmează și trateaza iritațiile pielii.
 • Uleiul de arbore de ceai (10.000 ppm) calmează pielea și are efect antiseptic, controlează producția de sebum, restabilește echilibrul apă-grăsimi, ajută la combaterea inflamației, acneei și a altor imperfecțiuni ale pielii.
 • Extractul de hamamelis este o sursă naturală de acizi AHA, curăță și strânge porii, exfoliază celulele moarte ale epidermei, accelerează regenerarea și reînnoirea pielii.
 • Extractul de papaya îndepărtează excesul de sebum și dizolvă comedoanele, exfoliază ușor stratul cornos, calmează, vindecă inflamațiile și elimină peelingul.
 • Extractul din semințe de linte întărește bariera protectoare a epidermei, îmbunătățește imunitatea și hrănește pielea.
 • Extractul de cuib de rândunică are un efect antioxidant pronunțat, activează regenerarea celulelor epidermice, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Extractul de lotus curăță, calmează și regenerează pielea, uniformizează ușor tonul și ajută la ușurarea pigmentării și post-acnee.
 • Niacinamida activează sinteza colagenului și îmbunătățește funcțiile protectoare ale pielii, hidratează și luminează delicat.
 • Adenozina are un efect de lifting, îmbunătățește producția de colagen, ajută la reducerea numărului de riduri și încetinește procesul de îmbătrânire.

Mod de utilizare:

 • 1. în calitate de toner zilnic. După spălarea feței, aplicați toner cu mișcări palpante pe pielea curată.
 • 2. în calitate de mască- peeling. Prelucrați fața cu toner. După umeziți abundent un disc de bumbac cu toner și aplicați-l pe zona afectată sau inflamație timp de 1-3 minute.

Compoziție:

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Swiftlet Nest Extract, Sodium Hyaluronate, Fructan, Allantoin, Adenosine, Hydroxyethyl Urea, Xylitol, Salicylic Acid, Lactobionic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Ethyl Hexanediol, Raspberry Ketone, Phenoxyethanol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!