the SAEM Crema-esenta cu extract de in pu fata Urban Eco Harakeke, 80ml

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 164112
342 MDL 379 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Un produs unic 2 în 1 care combină acțiunea unei esențe care poate pătrunde în straturile profunde ale pielii și o cremă care „sigilează” componentele active și prelungește efectul esenței, hidratând intens, hrănind și calmând pielea.

Ca și în cazul celorlalte produse din linie, esența de cremă folosește extract de in din Noua Zeelandă în loc de apă. Datorită căruia pielea, saturată de umiditate, vitamine și minerale, este umplută cu putere, netezită, devine fermă și elastică.

Continut:

  • Extractul de in Harakeke din Noua Zeelandă saturează pielea cu umezeală și ajută la menținerea umezelii în straturile profunde ale epidermei, prevenind uscăciunea pielii și formarea de fulgi și iritații. În plus, extractul de harakeke este indispensabil în tratamentul inflamațiilor pielii, deoarece are proprietăți antiseptice, protejează rănile de bacteriile care intră în ele și accelerează vindecarea.
  • Extract de calendula - are un pronunțat efect antiinflamator și de vindecare a rănilor, calmant, de aceea este indispensabil pentru îngrijirea tenului gras și cu probleme. În plus, calendula este utilizată pentru întinerirea pielii, reducerea petelor de vârstă și a pistruilor. Calendula redă fermitatea și elasticitatea pielii pierdute.

Mod de utilizare: aplicați esența pe fața curățată cu mișcări ușor masante

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!