the SAEM Demachiant pu buze si ochi, 150ml

Un remediu în două faze pentru îndepărtarea delicată a machiajului de pe pielea delicată a ochilor și a buzelor. Produsul este hipoalergenic, potrivit chiar și pentru pielea cea mai sensibilă, nu provoacă uscăciune, peeling, iritații.

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 150184
165 MDL
Informați despre re-stoc

Produsul este format din două faze - pe bază de ulei și pe bază de apă. Amestecând, ambele faze formează un singur întreg care dizolvă perfect machiajul.

Continut:

  • extractele de soia, mușețel, rozmarin, salvie, cimbru, precum și jojoba, uleiuri de floarea-soarelui și alte ingrediente naturale înmoaie și calmează, au un efect hidratant și hrănitor, fac pielea mai proaspătă și mai sănătoasă.
  • guayazulene, care este un derivat al azulenei, ingredientul activ din mușețel. Are un efect pronunțat antiinflamator, regenerant și antioxidant. Proprietățile cito-protectoare ale guaisulenei ajută la protejarea celulelor pielii de deteriorarea oxidativă.

Mod de utilizare: umeziți un disc de bumbac cu un produs, aplicați-l pe ochi sau buze, țineți-l câteva secunde, apoi îndepărtați machiajul cu o mișcare ușoară.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!