the SAEM Esenta calmanta cu extract de in pu fata Urban Eco Harakeke

The Saem Urban Eco Harakeke Essence - este o esență hrănitoare cu extract de in din Noua Zeelandă. Hidratează intens pielea, o înmoaie și ajută la restabilirea funcției sale naturale de barieră. Utilizarea regulată a esenței va ajuta la restabilirea sănătății pielii, la îmbunătățirea aspectului acesteia și la protecția împotriva manifestărilor externe agresive.

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 149140
259 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Continut:

  • Extract de in Harakecke din Noua Zeelandă. Această substanță înmoaie și hidratează bine pielea, stimulează sinteza colagenului natural și normalizează metabolismul. Componenta conține acizi grași omega-3, care întăresc pereții vaselor de sânge, accelerează regenerarea țesuturilor și creează un strat protector;
  • Pantenol. Această componentă înmoaie pielea, accelerează regenerarea țesuturilor, ameliorează inflamația și ameliorează durerea. De asemenea, pantenolul protejează pielea de efectele dăunătoare și își îmbunătățește propriile proprietăți de barieră.

Mod de utilizare: esența este al patrulea pas în sistemul de îngrijire coreean. Înainte de a utiliza produsul, este recomandat să curățați pielea, apoi să aplicați un toner și o emulsie. După aplicarea esenței, se recomandă utilizarea unei creme hidratante din aceeași serie.

Făcut în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!