the SAEM Ser revitalizant pentru părul creț, 80 ml

Serul va ajuta părul creț și ondulat să arate bine îngrijit, strălucitor și matasos. Serul face buclele ferme și elastice, păstrând coafura pentru mult timp.

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 169476
165 MDL
Informați despre re-stoc

În plus, produsul ajută la restabilirea părului deteriorat, ajută la rezolvarea problemei vârfurilor despicate, a fragilității și a căderii părului.

Continut:

  • cheratina hidrolizată, care este indispensabilă pentru părul fragil și lipsit de viață, care este adesea vopsit și permanent, suferă de efecte chimice sau fizice dăunătoare.
  • proteina de orez hidrolizată, proteina de lapte hidrolizată, proteina de soia hidrolizată, proteina de porumb hidrolizată au un efect de regenerare și vindecare imediată, măresc rezistența părului și reduc fragilitatea, protejează părul de stresul fizic și chimic, măresc rezistența la influențe negative asupra mediului.
  • extractele de frunze de aloe vera, menta, arbore de ceai, frunze de lămâie au un efect benefic atât asupra părului, cât și asupra scalpului: hidratează și calmează, ameliorează mâncărimea și iritarea, previn mătreața și oferă protecție antioxidantă.

Mod de utilizare: după șamponare, aplicați produsele pe părul uscat sau complet uscat, distribuiți uniform de la rădăcină până la vârf folosind degetele sau un pieptene.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie