the SAEM Spumă de spălare cu fito-complex calmant, 150ml

Spuma de la the Saem oferă o curățare delicată a pielii de impurități, precum și o exfoliere delicată a particulelor keratinizate ale epidermei.

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 150146
165 MDL
Informați despre re-stoc

Creata pe baza unui fito-complex, spuma are un efect delicat asupra pielii sensibile și deteriorate, ajutând la evitarea uscării și iritării. Curățarea eficientă a pielii previne, de asemenea, porii înfundați, comedoanele și inflamațiile.

Fito-complexul unic este închis în lipozomi minusculi, care pătrund în stratul cornos și au un efect pozitiv asupra acestuia.

Continut:

  • Extractele de soia, mușețel, rozmarin, salvie, cimbru, lavandă precum și uleiurile de jojoba și floarea soarelui înmoaie și calmează pielea, au un efect hidratant și hrănitor, au un efect ușor exfoliant și calmant, fac pielea mai proaspătă și mai sănătoasă.
  • Extractul de papaya este un exfoliant natural, promovează exfolierea moale și naturală a celulelor moarte ale pielii, are un efect calmant și antiinflamator, îmbunătățește tenul.
  • Guayazulene, care este un derivat al azulenei, ingredientul activ din mușețel. Are un efect pronunțat antiinflamator, regenerant și antioxidant. Proprietățile cito-protectoare ale guaisulenei ajută la protejarea celulelor pielii de deteriorarea oxidativă.

Mod de utilizare: spumați produsul, aplicați pe pielea umedă a feței, masați, apoi clătiți cu apă caldă.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie