the SAEM Toner cu extract de radacina de in pu fata Urban Eco Harakeke Root, 180ml

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 150047
263 MDL 276 MDL
Informați despre disponibilitate

The Saem Urban Eco Harakeke Root Toner – este un toner hidratant cu extract din rădăcină de in din Noua Zeelandă. Îndepărtează instantaneu uscăciunea și descuamarea, îndepărtează substanțele toxice, netezeste ridurile, uniformizează tonul pielii și îi îmbunătățește culoarea.

Continut:

  • Extract din rădăcină de in din Noua Zeelandă. Această componentă calmează și regenerează pielea, o protejează de radicalii liberi, previne oxidarea celulelor și încetinește procesul de îmbătrânire.
  • Ulei din semințe de in din Noua Zeelandă. Uleiul hrănește, înmoaie și hidratează pielea, o saturează cu acizi grași, vitamine și alte microelemente importante. Reduce severitatea ridurilor, îmbunătățește ameliorarea epidermei, îi redă netezimea, fermitatea și elasticitatea.
  • Extract de mere. Mărul curăță, reîmprospătează și tonifică pielea, luminează pigmentarea, reduce aspectul pistruilor, roșeață, post-acnee și alte imperfecțiuni.
  • Calendula hidrolat. Calmează și vindecă pielea, ameliorează mâncărimea, stimulează regenerarea țesuturilor, normalizează nivelul grăsimilor și previne dezvoltarea infecțiilor și inflamațiilor.
  • Extract de miere de Manuka. Mierea hrănește, înmoaie și regenerează pielea, îi normalizează microflora, suprimă activitatea microbilor, curăță pielea de acnee, inflamații și iritații.

Mod de utilizare: aplicați pe pielea curata, lăsați produsul să se absoarbă bine. Pentru a obține cel mai bun efect, se recomandă utilizarea tonerului împreună cu alte produse de îngrijire din aceeași gama.

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie