the SAEM Toner hidratant cu extract de aloe vera, 155ml

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 157619
172 MDL
Informați despre re-stoc

Tonerul, care conține 92% extract de aloe vera natural, are o textură ușoară. Atunci când este aplicat pe piele, îi conferă o senzație de confort revigorant incredibil de plăcut.

Continut:

  • Aloe vera cultivată pe insula Jeju este o plantă unică prin caracteristicile sale. Cel mai pur pământ, apă și aer permit aloei să crească în cel mai natural mediu pentru aceasta, iar sucul din frunzele sale este o componentă naturală, organică pentru crearea produselor cosmetice.
  • un complex de extracte de plante, a căror acțiune are ca scop protejarea pielii de influențele negative externe, extractele calmează perfect pielea, îi conferă sănătate și frumusețe, o fac bine îngrijită și radiantă.

Folosit după curățarea pielii, ajută la evitarea uscăciunii și etanșeității, restabilește bariera lipidică deteriorată, pregătește pielea pentru aplicarea produselor cosmetice ulterioare. Tonerul hidratează și calmează, ameliorează iritațiile, ameliorează peelingul. După utilizarea tonerului, pielea devine mai moale și mai netedă, produsele de bază pentru îngrijire pătrund în piele cât mai adânc, iar produsele tonale și produsele cosmetice decorative se aseaza mai uniform pe piele și durează mai mult.

Mod de aplicare: tonerul se aplică pe pielea bine curățată și uscată. Puteți face acest lucru cu un disc de bumbac sau cu vârful degetelor. Întindeți o cantitate mică de toner într-un strat uniform și subțire.

Fabricat în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie