the SAEM Ulei de păr revitalizant, 80 ml

Ulei pentru par The Saem Silk Hair Repair Oil hidratează, hrănește și întărește părul, promovează refacerea completă a structurii, accelerează creșterea părului, protejează împotriva deteriorării, previne fragilitatea. Uleiul de argan inclus în compoziție conferă părului o moliciune incredibilă, strălucire sănătoasă, aspect de mătase și netezime.

Stoc: Este Nu este
Producator: the SAEM
Cod produs: 169469
168 MDL
Informați despre re-stoc

Continut:

  • Uleiul de argan are ca scop nutriția profundă și îngrijirea complexă a părului și a scalpului, restabilirea integrității structurii părului deteriorat, întărirea foliculilor de păr, accelerarea creșterii părului și tratarea mătreții.
  • Proteinele de mătase au un grad excelent de pătrundere în adâncimea părului deteriorat, sunt capabile să-i restabilească structura și să formeze o bariera invizibila care protejează împotriva oricărei influențe externe, dar în același timp nu ingreuneaza părul.
  • Cheratina este o proteină naturală a cărei acțiune vizează îmbunătățirea nutriției foliculilor de păr, eliminarea uscăciunii și fragilității părului, vârfurilor despicate, refacerea părului prin lipirea solzilor.
  • Colagenul hidrolizat promovează refacerea părului prin formarea celui mai fin strat protector, completând părul micro-deteriorat și făcându-l strălucitor.

Mod de utilizare: aplicați produsul pe părul umed înainte de coafare, nu clătiți. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți întreaga gamă "Silk Hair Argan" de la The Saem.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!