Tombolă Aniversară

MYSKIN – 5 YEARS OF K-BEAUTY EXCELLENCE

Pe 12 iulie MYSKIN, cea mai mare rețea de magazine de cosmetice coreene din Moldova, sărbătorește cea de a 5-a aniversare!
Cu această ocazie organizăm o Tombolă Aniversară cu premii valoroase.
Pentru a participa, fă cumpărături în magazinele My Skin în perioada 20 iunie – 14 iulie și ai șansa să câștigi:

  • Premiul Mare: O vacanță pentru 2 persoane – Gift Voucher Grand Voyage în valoare de 1500 euro

  • 2 genți de plajă cu produse cosmetice My Skin în valoare de 3000 lei fiecare

  • 10 seturi de produse cosmetice My Skin în valoare de 1800 lei fiecare

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 15 iulie, ora 18:00 în transmisiune directă pe pagina de Instagram @myskin.md

Cum devii participant în tombolă?

- Fă o cumpărătură în perioada 20 iunie – 14 iulie în magazinele My Skin și online pe myskin.md în valoare minimă de 400 lei
- Pentru fiecare 400 lei din bonul fiscal, la o cumpărătură unică, primești un cupon de participare. Astfel, dacă suma la o cumpărătură unică indicată pe bonul fiscal se încadrează în limitele 400 - 799 lei primești un cupon de participare, 800 -1199 lei - 2 cupoane de participare, 1200 - 1599 lei - 3 cupoane de participare, 1600 - 1999 lei - 4 cupoane de participare ș.a.m.d.
- Completează tichetul cu Nume, Prenume, Numărul de telefon și Numărul bonului de casă. Decupează partea cu datele personale și pune-o în boxa de lângă casă din magazin. A doua parte a cuponului păstreaz-o împreună cu bonul de casă până la extragerea finală.
- În cazul comenzilor online, cuponul va fi completat cu datele indicate în formularul de comandă de către un angajat My Skin și păstrat în boxa din punctul de repartizare a comenzilor online. A doua parte a cuponului va fi expediată împreună cu comanda. Vă rugăm să păstrați cuponul până la extragerea finală.

Mai multe detalii și regulamentul complet îl găsești aici

Tombolă Aniversară