Ulei hidrofil

Produse: 18
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDI-PEEL
Missha
Nacific
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Virsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Pina la 25 ani
Tipul pielii
Pigmentare
Cuperoza
Piele uscata
Piele sensibila
Grasă/Problematică
Tipul de curățare
Exfoliere
Ulei hidrofil
Apă micelară
Spumă de curățare

Ulei hidrofil pentru curățarea feței

Sistemul de curățare coreean constă din două faze: dizolvarea directă a machiajului, a impurităților și o spumă/gel pentru îndepărtarea impurităților reziduale. Uleiul hidrofil este un produs uimitor care poate dizolva și îndepărta chiar și machiajul de teatru de pe față, ca să nu mai vorbim de texturi precum fondul de ten, cremele SPF, BB și CC.
Uleiul hidrofil constă dintr-un emulgator și un amestec de uleiuri (de obicei naturale). Este emulgatorul care face uleiul hidrofil. Uleiul hidrofil, atunci când ajunge pe piele, se descompune cu ușurință și leagă grăsimile și ceara găsite în fond de ten, rujuri și produse cosmetice impermeabile. Făcând acest lucru, nu trebuie să faceți efort, frecând pielea. Este suficient să masați ușor pielea, astfel încât uleiul să dizolve machiajul și să o clătiți cu apă. Și acest ulei hrănește și pielea, o saturează cu componente utile și o împrospătează. Dar cea mai mare, poate, funcția principală a uleiului hidrofil este curățarea profundă a porilor de texturi dense. Și toate acestea sunt blânde, fără a simți pielea uscată și strâns. Acesta este, de fapt, principalul avantaj al uleiurilor hidrofile.
De ce să nu folosiți uleiuri naturale în acest scop, vă întrebați? Răspundem: principala diferență între uleiul hidrofil și uleiul obișnuit este prezența emulgatorilor în compoziție. Aceste produse cosmetice au diferite sarcini: uleiul cosmetic îngrijește dermul, iar uleiul hidrofil curăță pielea de machiaj și impurități.
Uleiul hidrofil este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu vă faceți griji, nu înfundă porii, ci funcționează după principiul „Grăsimea se dizolvă cu grăsimea”. Nu este deloc greu de folosit, dar este important să o faceți conform instrucțiunilor: aplicați ulei pe fața uscată cu mâinile uscate și începeți un masaj delicat, care durează de la 30 de secunde până la 2 minute, în funcție de producătorul. recomandări. Apoi umezim varful degetelor cu apa si continuam masajul aproximativ 30 de secunde sau un minut. La contactul cu apa, uleiul hidrofil devine o emulsie albă. Apoi spalam emulsia cu apa si spalam fata cu spuma. Rezultatul este o piele perfect curățată și sănătoasă.
Nu aveți nevoie de ulei hidrofil decât dacă utilizați cremă și machiaj SPF.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!