Village 11 Factory Masca-peeling pu picioare

Masca-peeling pentru picioare elimină stratul de celule moarte ale epidermei, stimulează creșterea de noi celule, ceea ce favorizează reînnoirea pielii. Atunci când efectuați peeling-ul, nu există niciun efect mecanic asupra pielii, ca în cazul unui exfoliant, iar rezultatul este obținut datorită acțiunii acizilor, care dizolvă pielea aspră și îndepărtează celulele care au devenit keratinizate în timpul îmbătrânirii pielii.

Stoc: Este Nu este
Producator: Village 11 Factory
Cod produs: 750466
45 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

 O astfel de procedură permite pielii să se reînnoiască și să o regenereze. Deci, șosetele speciale de peeling ajută la îndepărtarea naturală a celulelor moarte, la înmuierea zonelor dure ale pielii și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Continut:

  • Acidul glicolic (AHA) are capacitatea de a slăbi aderența dintre celulele moarte ale stratului cornos și de a le exfolia fără a perturba funcția de barieră a pielii. Acidul glicolic are efecte antiinflamatorii.
  • Extractul de mentă împrospătează și revigoreaza pielea, ameliorează iritațiile și calmează inflamațiile, normalizează glandele sebacee, elimină toxinele și combate acneea, calmează și înmoaie pielea.
  • Extractul de rădăcină Harpagophytum (gheara diavolului) vindecă, regenerează și calmează pielea. Elimina substanțele dăunătoare din celule, elimină inflamațiile și iritațiile, suprimă activitatea virusurilor și bacteriilor.
  • Alantoina face pielea moale și elastică, reduce roșeața și iritarea, calmează pielea iritată și favorizează reînnoirea celulelor epidermice.
  • Ureea este un remediu excelent pentru vindecarea și regenerarea pielii în timp ce se hidratează. Chiar și cu o cantitate mică în compoziție, este extrem de eficient și ajută la combaterea uscăciunii, mâncărimii, exfolierii, iritațiilor, roșetii. De asemenea, are un efect antiseptic și deodorant, vindecă daunele de la mici zgârieturi până la fisurile profunde și îmbunătățește starea pielii în psoriazis, eczeme, neurodermatite.

Mod de utilizare: 

1. Spălați picioarele și uscați cu un prosop. Deschideți pachetul și scoateți masca.

2. Prindeți marginile superioare ale măștii și întindeți-le ușor, trageți marginile superioare spre interior.

3. Puneți masca pe picioare.

4. După 60-90 minute, scoateți masca și clătiți picioarele sub apă curentă.

5. La 3-5 zile de la utilizare, pielea va începe să se desprindă. După 4-6 zile după aceea, zonele keratinizate se vor exfolia complet, pielea picioarelor va deveni uniformă și netedă (vor dura 7-10 zile în total). Repetați la fiecare 3-6 luni

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie