Village 11 Factory Set de miniaturi Special Miniature Set

Stoc: Este Nu este
Producator: Village 11 Factory
Cod produs: 524587
189 MDL 210 MDL
Informați despre re-stoc

Setul include: 

  • Village 11 Factory Moisture Cleansing Foam (30 ml) - spuma de curățare hidratantă este perfectă pentru curățarea pielii normale, uscate și deshidratate. O spumă cu bule fine, blândă, asigură o curățare delicată, fără a o usca.
  • Village 11 Factory Moisture Cream (15 ml) - crema de față cu extract din rădăcina aromată de martinia asigură o hidratare prelungită, conferă pielii o strălucire naturală, interioară, hrănește pielea cu micro-și macro-elemente benefice, vitamine, îmbunătățind astfel tonusul, făcând tenul proaspăt, vibrant și sănătos.
  • Village 11 Factory Relax-day Body Oil Wash (50 ml) - gel-ulei de duș este conceput pentru a curăța ușor pielea uscată și deshidratată. Consistența unică în două faze a produsului, îmbogățită cu uleiuri și extracte organice, asigură pielii o hrănire profundă, eliminând senzația de uscăciune și etanșeitate, sporind elasticitatea acestuia, netezind microrelieful și tonul pielii.
  • Village 11 Factory Relax-day Body Oil Cream (30 ml) - crema-unt nutritivă pentru corp este recomandată pentru utilizare imediat după duș. Consistența blândă a uleiului și compoziția bogată a produsului oferă o hidratare profundă și nutriție, moale și pielea catifelată, elimină uscăciunea, etanșeitatea și peelingul.

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!