Village 11 Factory Toner hidratant pu fata, 120ml.

Stoc: Este Nu este
Producator: Village 11 Factory
Cod produs: 164242
144 MDL 159 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Village 11 Factory Moisture Toner - este un toner hidratant ce saturează intens pielea cu umiditate, restabilește sănătatea pielii, elimină uscăciunea și exfolierea nedorita, elimină manifestările provocatoare de boli și îmbunătățește tenul.

Continut:

  • Rădăcina ghearelor diavolului (mirtinia aromată). Această plantă are proprietăți antiinflamatoare, calmeaza durerea, calmeaza și vindecă. Stimulează regenerarea țesuturilor, ameliorează edemele, elimină inflamațiile, iritațiile, roșeața și alte afecțiuni ale pielii.
  • Ceramide. Complexul de ceramide restabilește și întărește bariera hidrolipidică a epidermei, care încetinește evaporarea umidității și protejează pielea de atacul agresiv al radicalilor liberi de oxigen.
  • Ulei de semințe de hrean. Acest ulei înmoaie, hrănește și netezește pielea, o satura cu vitamine și acizi grași, reduce severitatea ridurilor și creează protecție împotriva factorilor externi negativi.
  • Glicerol. Este responsabilă pentru sănătatea și hidratarea pielii. Acesta leagă moleculele de apă și previne evaporarea lor, ceea ce vă permite să creați un echilibru hidro optim și să restabiliți elasticitatea epidermei.

Mod de utilizare: aplicati pe pielea curata si uscata, indata dupa etapa de curatare a pielii. Aplicati cu ajutorul unui disc de bumbac sau cu ajutorul degetelor cu miscari palpante.

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!