Welcos Balsam de par Rose Hip, 500ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Welcos
Cod produs: 8030584
146 MDL 162 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Gama de produse Around Me Rose promovează refacerea terapeutică a părului deteriorat și elimină mătreața uscată. Componentele active ale plantei pătrund adânc în zonele rănite și le refac din interior.

Balsamul de păr parfumat vă va oferi buclelor un parfum floral ușor și va preveni absorbția mirosurilor neplăcute. Produsul este creat pe baza uleiului natural de măceșe, care îngrijește și hidratează în mod activ buclele uscate. Produsul ajută la „sigilarea” capetelor despicate, hidratează pielea capului și ameliorează iritarea. Datorită texturii sale ușoare, produsul pătrunde instantaneu adânc în părul rănit și declanșează regenerarea celulară. Stimulează producția de elastină naturală și procolagen. Drept urmare, buclele devin netede, matasoase si elastice. Produsul ajută la înmuierea apei dure și sărate, previne traumatizarea părului atunci când este coafat cu ajutorul unui uscător de păr și alte produse de coafare.

Mod de utilizare: aplicați produsul pe părul curat și umed, uniformizati pe întreaga lungime, lăsați 5 - 7 minute, apoi clătiți cu apă caldă. 

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!