Welcos Spray hidratant cu ulei de argan pu par

Sprayul conține ulei de argan 100% natural. Uleiul de argan valoros este compus din 80% din acizi grași nesaturați, care sunt nutrienți esențiali pentru păr.

 

Stoc: Este Nu este
Producator: Welcos
Cod produs: 8015857
88 MDL 97 MDL
Informați despre re-stoc

Sprayul conține ulei de argan 100% natural. Uleiul de argan valoros este compus din 80% din acizi grași nesaturați, care sunt nutrienți esențiali pentru păr.

De asemenea, uleiul conține o concentrație mare de antioxidanți naturali - polifenoli și tocoferoli, care oferă protecție împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Datorită acestei compoziții, uleiul de argan are o proprietate complexă de regenerare și îngrijire, hidratează intens și hrănește părul, făcându-l puternic și strălucitor.

De asemenea, în compoziția uleiului de ricin - este extrem de eficient în tratarea părului uscat, fragil și deteriorat. Utilizarea uleiului poate ajuta la refacerea părului, deoarece uleiul oferă un efect hidratant asupra părului și a scalpului. Această umiditate pătrunde cu ușurință adânc în pori, chiar până la rădăcinile părului, ceea ce garantează o hidratare îndelungată și completă a părului și a scalpului.

Produsul hrănește părul cu proteine datorită prezenței unui complex de extracte naturale de fructe din plante: phillanthus embrion, frunze de citrice mori (noni), dereza obișnuită, cătină, cătină, mangostan, acai.

Mod de utilizare: pulverizati uniform pe părul umed sau uscat de la o distanță de 5-10 cm. Nu clătiți.

Fabricat în Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!