Welcos Ulei hidrofil pu fata Green Tea, 170ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Welcos
Cod produs: 8037828
228 MDL
Informați despre re-stoc

Ceaiul verde din ulei are un puternic efect antioxidant și oferă pielii o protecție fiabilă împotriva îmbătrânirii premature. Extractul neutralizează efectele agresive ale radicalilor liberi, datorită efectului său fotoprotector, reduce procesele inflamatorii asociate cu deteriorarea termică a pielii de lumina ultravioletă.

Uleiul hidrofil cu ceai verde are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice și antibacteriene, accelerează vindecarea inflamației și iritarea pielii, reglează glandele sebacee și reduce producția de sebum, elimină sebumul pielii, o matifiază.

Utilizarea regulată a uleiului cu ceai verde contribuie la îmbunătățirea treptată a pielii: procesele metabolice sunt normalizate, vasele de sânge sunt întărite și manifestările rozaceei sunt reduse. Pielea devine mai fermă și mai elastica culoarea sa se îmbunătățește.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de ulei pe pielea uscată a feței, masați până când machiajul se dizolvă, apoi umeziți ușor pielea cu apă și masați din nou, apoi spălați cu apă caldă.

Fabricat in Coreea!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!