Ai grijă de pielea ta în timpul zborului.

Publicat:

Dacă dorința de a călători sau o călătorie de afaceri pe distanțe lungi este asociată cu călătoriile cu avionul, atunci apare adesea întrebarea: este necesar să faci ceva special pentru pielea ta? Și așa o mulțime de lucruri legate de călătorie: nu uita nimic, pregătește-ți valiza, închide-ți valiza (și e greu să închizi pentru că nu ai uitat nimic :)), nu te mai agita și încearcă să nu-ți fie frică să întârzii, decide ce să iai cu tine în bagajul de mână și ce puneți în bagajul de control, apoi gândiți-vă ce să faceți cu pielea.

Relaxează-te :) Acesta este sfatul numărul 1 :)
Sfat numărul 2: unele măsuri speciale în ajunul zborului ar trebui luate doar dacă trebuie să petreci mai mult de trei ore în avion și dacă zborul este stresant pentru tine.

Dacă zborul durează mai puțin de trei ore, atunci pielea sănătoasă va face față tuturor. Și dacă ți-e frică de zbor sau aveți un zbor devreme cu o noapte nedormită, atunci pielea va reacționa nu numai și nu atât la zbor, ci la acest stres.

Dacă zbori la ocean sau la o întâlnire de afaceri mai mult de trei ore, atunci da, există câțiva pași pe care ar trebui să-i faci pentru a-ți îngriji pielea și a te face să arăți bine. Principalul lucru de care va suferi pielea într-un zbor atât de lung este pierderea umidității. Apropo, chiar au fost efectuate studii care au demonstrat că după patru ore de zbor, nivelul de umiditate din cabină devine același ca în unul dintre cele mai uscate deșerturi din lume, Kalahari.

Concluzia evidentă sugerează de la sine: înainte de un zbor lung, pielea trebuie hidratată intens. Cum? Fă-ți masca hidratantă preferată cu 6-8 ore înainte de plecare. Nu numai că va umple pielea cu necesarul de umiditate, dar o va ajuta și să rețină apa de la evaporarea intensă, datorită ingredientelor speciale.

O mască hidratantă lavabilă care va calma pielea.

Dar apoi, atunci când aplicați tonerul și serul hidratant, în loc de cremă, puteți aplica o mască hidratantă de noapte care nu necesită clătire, care va funcționa mai activ decât o cremă și va proteja pielea de pierderea umidității. Este grozav dacă toate produsele, cu excepția ingredientelor standard de hidratare, conțin ceramide, squalan, niacinamidă și pantenol.

Mască de noapte cu o textură fină, nelipicioasă pentru o hidratare intensă

Semnificația tuturor manipulărilor este de a crește nivelul obișnuit de umiditate. Și da, aplicați fondul de ten sau BB Cream-ul. Deoarece industria cosmetică s-a învățat să combine îngrijirea și machiajul într-un singur ambalaj, aceste produse nu „supraîncarcă pielea în zbor”, așa cum era înainte, ci, dimpotrivă, păstrează îngrijirea dvs. hidratantă și multistratificată și reduce evaporarea de umiditate din piele.

Dacă zborul este foarte lung, cu escale și așteptări, atunci puteți să vă spălați fața și să repetați întreaga procedură. Pentru aceasta au fost create trusele de călătorie și șervețele demachiante.

Un articol la îndemână pentru călătorie, cu volumul potrivit pentru un zbor.

Și bineînțeles, la sfârșitul călătoriei, spălați-vă bine fața și repetați cu masca hidratantă: din țesătură, lavabilă, care nu necesită clătire, nu contează. Fetele foarte curajoase cărora nu le pasă de părerile celorlalți folosesc măști din material textil sau hidrogel chiar în aer. Dar aceasta nu este cea mai bună opțiune. Datorită faptului că aerul din avion este foarte uscat, eficiența măștii este redusă. Aceasta va hidrata nu numai pielea, ci și aerul uscat - oferindu-i o parte din umiditate. De asemenea, se usucă mai repede și începe să atragă imperceptibil umezeala din piele.
 
 
Este o mască la îndemână pentru călătorii.
 
Ce nu ar trebui de făcut înainte de zbor și în general, în călătorii? Aceleași lucruri pe care nu ar trebui să le faceți, de exemplu, înainte de evenimente importante: să efectuați experimente, să schimbați produsele de îngrijire obișnuite cu altele noi, să faceți proceduri nefamiliare cu un cosmetolog. Reactivitatea și sensibilitatea pielii se modifică odată cu schimbarea condițiilor obișnuite și, ca urmare, puteți obține iritații și o dispoziție proastă. Și acest lucru este complet inutil. Nici într-o călătorie de afaceri, cu atât mai puțin într-o călătorie mult așteptată.

O bună hidratare pentru pielea ta :) Expert în frumusețe, Tatiana Goncearuc.

 
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!