Pielea normală

Produse: 798
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
MEDI-PEEL
Missha
Nacific
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos

Cosmetice pentru îngrijirea pielii normală a feții

Tipul de piele este determinat genetic.
„Piele normală” este un termen comun pentru pielea bine echilibrată. Termenul științific pentru pielea sănătoasă este eudermic.
Zona T (frunte, bărbie și nas) poate fi puțin uleioasă, dar producția generală de sebum și umiditate este echilibrată, iar pielea nu este nici prea grasă, nici excesiv Piele normală: porii mici, aproape invizibili, circulație sanguină excelentă, textură mătăsoasă, moale și netedă, culoare roz proaspăt, transparență și uniformitate a tonului, fără pete, nu este supusă unei sensibilități excesive.
Odată cu vârsta, pielea normală poate deveni uscată.
Principalul lucru pentru fericiții proprietari ai unei astfel de piele este să nu deranjeze acest echilibru. Prin urmare, produsele de îngrijire sunt selectate astfel încât pielea să primească hrănire, hidratare și curățare delicată și protecție împotriva soarelui.

„Trece prin viață râzând ...” - acest lucru se poate spune despre proprietarii fericiți de tip normal de piele. Autosuficient în sine, în natură acest tip de piele este rar și, se consideră din greșeală, că acest tip de piele nu necesită o atenție în îngrijire. 
Sarcina tuturor produselor cosmetice pentru un tip normal este de a păstra comoara dată de natură, de a preveni uscarea și exfolierea, pigmentarea și inflamația și de a preveni decolorarea prematură a pielii.

Vă recomandăm să comandați în magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md protecții solare obligatorii pentru toate tipurile de piele și cu siguranță un gel sau toner cu Aloe Vera.
Comandă online – în magazinul de produse cosmetice coreene mysckin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!