VT COSMETICS

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 21

VT COSMETICS este una dintre mărcile de top din Coreea. Brandul este reprezentat de produse de îngrijire care urmează nu numai tendințele moderne în domeniul dermatologiei și cosmetologiei, dar răspund și diverselor nevoi ale consumatorilor.

Concernul de produse cosmetice a fost fondat în 2010 și creează serii de cosmetice extrem de eficiente pentru îngrijirea pielii: seria VT COSMETICS Cica pe bază de extract de centella pentru piele sensibilă; seria cu acid hialuronic VT COSMETICS Super Hyalon pentru hidratare intensă; seria cu propolis VT COSMETICS Progloss pentru hrănirea și întinerirea pielii. Din 2017, trupa de băieți de renume mondial BTS a devenit fața mărcii, cu care compania a lansat produse cosmetice pentru îngrijirea pielii, produse decorative, produse de îngrijire orală și parfumuri.

Produsele cosmetice ale acestei mărci se disting printr-un design expresiv, laconic și ambalaj comod. Datorită produselor VT COSMETICS, îngrijirea ca în salon este posibilă și acasă. Produsele au fost dezvoltate de farmaciști ținând cont de cele mai recente formule și dezvoltări și conțin doar cele mai bune componente.
„CICA DAILY SOOTHING MASK” de la VT COSMETICS a ocupat primul loc la categoria „Sheet Masks and Face Masks” la nominarea „Rakuten Best Cosme”, care este considerat cel mai înalt premiu de frumusețe din Japonia. În plus, VT COSMETICS a primit premiul Superstar Seller Reward la Conferința Vânzătorilor din 2022 de la Amazon Global Selling Korea.

VT COSMETICS