Fravita

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 6

Fravita este un brand coreean care se oferă să transforme dușul obișnuit într-o procedură de SPA în condiții casnice. Numele de marcă este derivat din FRAgrance + VITAmin = Fravita. Brandul transformă dușul într-o procedură plăcută și prietenoasă cu pielea.

Apa clorinată și rugina din conductele din apa de la robinet provoacă uscăciune, mâncărime, atopie a pielii, alergii, rinită și îmbătrânirea timpurie a pielii. Puteți neutraliza efectele factorilor negativi, puteți menține pielea tânără, puteți hidrata pielea și, de asemenea, puteți transforma un duș obișnuit într-o procedură SPA folosind un filtru special Fravita.

Apa de calcar are un pH alcalin puternic, care usucă pielea și părul, provocând microfisuri, senzație de strângere și disconfort, care este deosebit de periculoasă pentru cei care suferă de alergii, persoanele cu pielea sensibilă și copiii. Potrivit cercetărilor speciale ale profesorului Julian Andelman de la Pittsburgh Graduate School: „Dușul pe care îl facem în baie în 15 minute este echivalent cu a bea un litru de apă de la robinet”. Fiecare filtru Fravita conține vitamina C de înaltă calitate, certificată de FDA, în concentrații mari, care neutralizează pH-ul apei alcaline și efectele negative ale clorului cu până la 99,9%. Vitamina C face ca apa clorurată să fie sigură pentru piele cu un nivel de pH de 6-7.

Gelul special conținut în filtru este sigur de înghițit, are o compoziție concentrată și este realizat folosind o tehnologie specială care permite eliberarea treptată a tuturor componentelor active până la epuizarea cartuşului. Gelul hidratează și hrănește intens pielea, promovează reînnoirea, regenerarea, calmează și are efect anti-stres și păstrează bariera protectoare a pielii. După duș nu există senzație de strângere, iritație, roșeață, pielea devine moale și netedă. Produsul are arome florale rafinate create de aromaterapeuți profesioniști.

Fravita