Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Îngrijirea părului

Produse: 212
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Abreeze
A'pieu
CP-1
Derma & More
DR+ BANGGIWON
Kerasys
La'Dor
Masil
May Island
simplyO
SNP
the SAEM
Welcos
Categorie
Pentru volum
Contra căderii părului
Pentru păr rebel și neascultător
Pentru păr gras
Pentru păr vopsit
Pentru păr deteriorat
Pentru păr normal
Îngrijire suplimentară
Accesorii pentru păr
Pentru păr normal
Pentru păr deteriorat
Pentru păr vopsit
Pentru păr gras
Pentru păr rebel și neascultător
Pentru volum
Pentru păr normal
Pentru păr deteriorat
Рentru păr vopsit
Pentru păr gras
Pentru păr dezordonat
Pentru pielea sensibilă
Contra căderii
Pentru păr uscat
Pentru oferire volum
Șampoane fără sulfați/surfactanți moi

  Îngrijire pentru fiecare tip de păr

Atunci când alegeți produse de îngrijire a părului, este important să înțelegeți ce vrea părul dvs. Scalpul, ca și pielea feței, necesită îngrijire sensibilă și competentă.
Întreaga lume a frumuseții de astăzi a adoptat sistemul coreean de îngrijire a părului. Femei coreene cu păr bogat, plin de forță și sănătate, ca un exemplu în fața ochilor tăi.
Credibil ? Sigur! - Există unde să apelăm: în Moldova, produsele cosmetice coreene pentru îngrijirea zilnică și specială a părului, sunt reprezentate de marca My Skin, care are o rețea de magazine în Chișinău, și un magazin online myskin.md cu livrare în toată Moldova.
Șampoane coreene, parfumate, eficiente pentru a curăța și repara părul deteriorat, colorat, gras și uscat. Balsamuri și măști incredibil de selective pentru caracteristici individuale - îngrijire pentru femei, bărbați și copii în magazinele My Skin.

Selectate atent într-o singură linie de produse de îngrijire - de la șampon, mască sau balsam la produse suplimentare, o compoziție naturală unică și rețete tradiționale antice pentru rezolvarea problemelor de păr, - cumpărați în My Skin sau comandați online în magazinul myskin.md cu livrare în toată Moldova - asta este pentru tine și părul tău!
Ați decis să cumpărați produse coreene de îngrijire de bază de la My Skin, iubite pentru puterea lor naturală? Vă rugăm să atrageți atenția compoziției produselor de îngrijire a părului.
Fără ingrediente artificiale, fără sulfați, cu extracte din plante orientale și exotice, din punctul de vedere al europenilor, componente; cu ghimbir și ulei de argan; terapeutic, hrănitor, hidratant, profesional cu keratină - toate produsele de îngrijire a părului de la mărcile coreene reprezentate de marca My Skin în Moldova, pentru a vă restabili, întări și străluci părul.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!