Vitamina C

Produse: 95
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CommonLabs
Cosrx
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Purito
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
Skinfood
the SAEM
Village 11 Factory

Produse cosmetice pentru îngrijirea pielii feței cu Vitamina C

Vitamina C este o vitamina magică! Are un spectru larg de acțiune: este un antioxidant puternic care stimulează sinteza colagenului, care este important pentru pielea cu primele schimbări legate de vârstă și pentru pielea matură îmbătrânită. Vitamina C are efecte antiinflamatorii, ceea ce o face a fi un tratament eficient pentru acnee. Efectul său pronunțat de strălucire va ajuta la corectarea pigmentării post-acnee. Vitamina C îmbunătățește proprietățile protectoare ale pielii și întărește bariera epidermică.
Produsele cosmetice cu vitamina C pot provoca înroșirea pielii, furnicături și mâncărimi. Este normală o ușoară senzație de furnicături în primele minute după aplicare. Cu toate acestea, dacă aveți piele sensibilă sau dermatită atopică, va trebui să omiteți vitamina C. Și nu uita de crema SPF!
Important: nu combinați produsele cu peptide și vitamina C, decât dacă aceste ingrediente sunt adăugate la formulele produsului de către producător.

Uleiul hidrofil pentru față, spuma de curățare cu lămâie, tonerul cu Vitamina C, măștile, serurile, gelurile peeling de la guru-urile coreene de frumusețe vă vor ajuta pielea să atingă rezultatul mult așteptat, 
Probleme minore de pigmentare? - Bine ați venit la magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău - cumpărați o cremă cu vitamine și acid ascorbic. Vă recomandăm să cumpărați toner înalbitor cu lămâie. Este convenabil să comandați produse coreene cu un antioxidant - Vitamina C online în magazinul online myskin.md, deoarece veți putea să cumpărați șampoane coreene pentru păr cu efect de vindecare, care includ și Vitamina C, minunatele măști pentru față coreene și altceva. ... Livrarea vă va ușura sarcina iar prețul vă va uimi plăcut.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!