Blog

Produsele și procedurile de înfrumusețare sunt un subiect actual pentru discuții, mai ales când vine vorba de produsele cosmetice coreene. Mărcile coreene de frumusețe sunt mereu discutate. My Skin în Moldova reprezintă produse cosmetice de la peste treizeci de producători de produse cosmetice din Coreea de Sud pentru piele, corp și îngrijirea părului. 
Cum să ne lămurim în această mulțime și ce să alegem pentru îngrijirea individuală și pentru îngrijirea întregii  familii?
Pentru aceasta există un blog myskin.md - ghidul dvs. către regatul frumuseții și sănătății pielii și părului.

 

1 2 3 4 5

Cunoaștem bine și avem încredere în produsele cosmetice pe care le oferim clienților noștri. Și vă putem spune ce șampon să cumpărați, preferabil pentru tipul părului dvs., ce cremă pentru pielea tânără să comandați  sau pentru îngrijiri speciale, și de ce este recomandat să cumpărați produse cosmetice cu peptide pentru îngrijirea anti-îmbătrânire.
Vă vom povesti despre caracteristicile fiecărui brand coreean și pe scurt despre istoria lui. Este interesant, informativ și vă va ajuta să faceți alegerea. Despre toate acestea puteți citi în articolele de pe blog.
În plus, blogul este o modalitate excelentă de a-ți obține părerea despre produsele cosmetice coreene și despre programul zilnic personal de îngrijire a feței și a corpului dvs.
Sunteți cel mai receptiv și recunoscător cititor și utilizator.