Produse cosmetice cu colagen

Colagen? Colagen. Colagen!
La fel ca acidul hialuronic, colagenul este inclus în produsele majorităților mărcilor cosmetice coreene reprezentate în Moldova de My Skin. Funcția unică a colagenului este de a spori acțiunea extractelor și a altor componente care alcătuiesc produsul cosmetic. Rolul său este excelent ca unitate independentă în activitatea de îngrijire a pielii și a părului.
Puteți începe să utilizați produse cosmetice cu colagen încă din tinerețe, deoarece întârzie îmbătrânirea pielii pentru o lungă perioadă de timp, prevenind apariția și netezind ridurile fine, menține ovalul feței în formă bună, protejează împotriva pierderii de umiditate și hidratează în același timp.

Produse: 88
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Colagenul este prezent în mod activ în produsele cosmetice anti – îmbătrânire. În Moldova, marca My Skin, care furnizează produse cosmetice coreene, oferă posibilitatea de a cumpăra măști pentru față cu colagen, creme gel hidratante, ser concentrat cu colagen hidrolizat și multe alte „instrumente de înfrumusețare” pentru cea mai sofisticată solicitare. Conform compoziției tuturor „cocktailurilor” cosmetice coreene de pe rafturile magazinelor My Skin din Chișinău, colagenul este echilibrat atent cu alte componente: acid hialuronic, pantenol, extract asiatic Centella, mucină de melc și multe alte substanțe utile pentru piele.
Prețul produselor cosmetice coreene în Moldova vă permite să comandați o îngrijire completă de la o spumă demachiantă la o cremă de față anti – îmbătrânire, online în magazinul myskin.md cu livrare. Vă puteți mulțumi prietenii și puteți comanda online un certificat cadou pe myskin.md de asemenea, cu livrare la destinație.