Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Cremă pentru față

Produse: 186
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
DERMA MAISON
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
Jay Jun
May Island
MEDIPEEL
Missha
PURITO
Realigin
ROUND LAB
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Village 11 Factory
Categorie
Anti Age
Cremă hidratantă
Рentru pielea tânără
Cremă nutritivă
Сremă iluminator

Cremă pentru fața

Pielea trebuie îngrijită pe tot parcursul vieții. În toate timpurile pentru acest scop s-au folosit diferite mijloace - unguente pe bază de grăsimi animale și decocturi de plante. Astăzi, pe piața produselor cosmetice, puteți găsi creme hidratante și nutritive pentru orice tip de piele. Principalul lucru este să vă definiți corect caracteristicile pielii și să alegeți produsul potrivit. Acest lucru nu este deloc dificil de realizat. Ștergeți-vă fața cu un țesut uscat. Dacă există un semn continuu gras pe șervețel, pielea dvs. aparține tipului gras. Dacă este imprimată doar zona T, pielea poate fi numită combinată. Un șervețel complet uscat vorbește despre pielea uscată. O urmă abia vizibilă indică faptul că pielea este normală.

În magazinele My Skin, puteți alege oricând creme coreene și seruri după tipul pielii dvs., care îi vor păstra și îmbunătăți starea.

Cremele de față coreene sunt originale cu compoziția calculată cu cea mai mare atenție. Formula moale și blândă poate satisface toate tipurile de piele. Compoziția cremei coreene conține extracte din plante, care sunt prezente în principal în flora de pe continentul Asiatic, ceea ce contribuie la eficiența lor ridicată.

În catalogul magazinului online myskin.md puteți alege și cumpăra cremă cu SPF, cremă de noapte mai groasă și cremă pentru conturul ochilor.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!