Filtrează după
Preț (MDL)
Brand
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 24
Village 11 Factory Ser hidratant Hydro Boost, 50 ml 340 MDL 400 MDL Village 11 Factory Ser hidratant Hydro Boost, 50 ml +10 puncte

Seruri și emulsii pentru îngrijirea pielii feței

Dezbaterea pe tema ce să folosiți: o cremă, un ser sau o emulsie, este nefondată. Sistemul coreean de îngrijire a feței în mai multe etape implică utilizarea tuturor acestor produse. Toate sunt importante. Anume consistența în utilizarea tuturor acestor produse face pielea feței femeilor coreene atât de sănătoasă. Există diferențe semnificative între crema coreană, serul și emulsia coreeană. Serul este un produs mai concentrat, textura acestuia poate fi una mai ușoară sau suficient de densă pentru a fi utilizată noaptea. Însă acest fapt nu anulează aplicarea cremei, ba mai mult, poate fi aplicată pe piele înainte de ser. Dar faceți-o în cantități mici, doar câteva picături.
Emulsia de față seamănă mai mult cu o cremă. Pielea o absoarbe ușor și rapid. Hidratează bine pielea și păstrează lichidul. De regulă, emulsia conține mai mult colagen, vitamine și acid hialuronic, prin urmare conferă pielii un efect proaspăt și întineritor.
Puteți obține informații detaliate despre utilizarea sistematică și complexă a acestor fonduri de la managerii de frumusețe ai magazinelor My Skin din Moldova.