Seruri

Produse: 190
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
DERMA MAISON
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
ROUND LAB
SNP
SOME BY MI
the SAEM
TOSOWOONG
Village 11 Factory
Categorie
Serurile
Esențe
Emulsii
Масло для лица

Seruri și emulsii pentru îngrijirea pielii feței

Dezbaterea pe tema ce să folosiți: o cremă, un ser sau o emulsie, este nefondată. Sistemul coreean de îngrijire a feței în mai multe etape implică utilizarea tuturor acestor produse. Toate sunt importante. Anume consistența în utilizarea tuturor acestor produse face pielea feței femeilor coreene atât de sănătoasă. Există diferențe semnificative între crema coreană, serul și emulsia coreeană. Serul este un produs mai concentrat, textura acestuia poate fi una mai ușoară sau suficient de densă pentru a fi utilizată noaptea. Însă acest fapt nu anulează aplicarea cremei, ba mai mult, poate fi aplicată pe piele înainte de ser. Dar faceți-o în cantități mici, doar câteva picături.
Emulsia de față seamănă mai mult cu o cremă. Pielea o absoarbe ușor și rapid. Hidratează bine pielea și păstrează lichidul. De regulă, emulsia conține mai mult colagen, vitamine și acid hialuronic, prin urmare conferă pielii un efect proaspăt și întineritor.
Puteți obține informații detaliate despre utilizarea sistematică și complexă a acestor fonduri de la managerii de frumusețe ai magazinelor My Skin din Moldova.

Esența este un alt instrument esențial pentru îngrijirea completă a pielii. Esența se aplică după spălarea și tonifierea pielii. Acesta este un fel de bază care pregătește pielea pentru a primi alte produse de îngrijire. Proprietățile esențelor sunt pur și simplu excelente: elimină senzația de etanșeitate, calmează și hidratează pielea iritată și combat semnele vizibile de stres.

În Chișinău, puteți cumpăra diverse seruri, emulsii și esențe în rețeaua de magazine My Skin la cele mai bune prețuri!

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!