Pigmentare

Produse: 316
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
May Island
MEDIPEEL
Missha
PURITO
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
SKINFOOD
the SAEM
Village 11 Factory

Produse cosmetice pentru față  împotriva pigmentării 

Pigmentarea neuniformă apare la majoritatea oamenilor, indiferent de originea sau culoarea pielii. A scăpa de hiperpigmentare este o călătorie lungă care necesită răbdare, la finalul căreia vei găsi o piele uniformă, radiantă. Niacinamida, acidul hialuronic, vitamina C, AHA, BHA, acizii PHA, arbutina, mucina de melc, retinolul sunt in gardă pentru o piele curată, fără pigmentare și post-acneică. Ingrediente auxiliare: extracte de mușețel, castraveți, grapefruit, lămâie, papaya, ananas, ceai verde, struguri, germeni de orez. Toate produsele cosmetice de albire au o compoziție complexă, care are ca scop suprimarea sintezei melaninei, oxidarea acesteia, exfolierea stratului cornos. Compoziția include substanțe care au proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, precum și substanțe care accelerează exfolierea stratului cornos și reînnoirea epidermei. Când folosiți produse de albire, nu uitați de ceramide, acestea vor regenera intens pielea și, de asemenea, amintiți-vă că cel mai bun moment pentru procedurile intensive de albire este sezonul rece.
Și cel mai important lucru! Pigmentarea este mai ușor de prevenit decât de vindecat! Nu uita niciodată de crema SPF, folosește-o în fiecare zi pe tot parcursul anului.

V-ați oprit alegerea la magazinul de produse cosmetice coreene My Skin. Crezi că nu ai ratat nimic? Vă recomandăm să cumpărați sau să comandați produse de protecție, solară online la myskin.md în ajunul sezonului estival. Tehnologiile moderne de protecție SPF în produse cosmetice asigură o protecție sporită împotriva pigmentării și a dezvoltării rozaceei.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!