Pigmentare

Produse: 286
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
MEDI-PEEL
Missha
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos

Produse cosmetice pentru față  împotriva pigmentării 

Pigmentarea neuniformă apare la majoritatea oamenilor, indiferent de originea sau culoarea pielii. A scăpa de hiperpigmentare este o călătorie lungă care necesită răbdare, la finalul căreia vei găsi o piele uniformă, radiantă. Niacinamida, acidul hialuronic, vitamina C, AHA, BHA, acizii PHA, arbutina, mucina de melc, retinolul sunt in gardă pentru o piele curată, fără pigmentare și post-acneică. Ingrediente auxiliare: extracte de mușețel, castraveți, grapefruit, lămâie, papaya, ananas, ceai verde, struguri, germeni de orez. Toate produsele cosmetice de albire au o compoziție complexă, care are ca scop suprimarea sintezei melaninei, oxidarea acesteia, exfolierea stratului cornos. Compoziția include substanțe care au proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, precum și substanțe care accelerează exfolierea stratului cornos și reînnoirea epidermei. Când folosiți produse de albire, nu uitați de ceramide, acestea vor regenera intens pielea și, de asemenea, amintiți-vă că cel mai bun moment pentru procedurile intensive de albire este sezonul rece.
Și cel mai important lucru! Pigmentarea este mai ușor de prevenit decât de vindecat! Nu uita niciodată de crema SPF, folosește-o în fiecare zi pe tot parcursul anului.

V-ați oprit alegerea la magazinul de produse cosmetice coreene My Skin. Crezi că nu ai ratat nimic? Vă recomandăm să cumpărați sau să comandați produse de protecție, solară online la myskin.md în ajunul sezonului estival. Tehnologiile moderne de protecție SPF în produse cosmetice asigură o protecție sporită împotriva pigmentării și a dezvoltării rozaceei.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!