Pentru copii

Produse: 0
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
CP-1
Kerasys
La'Dor
Masil
Welcos

Produse cosmetice pentru copii din Coreea — pentru șamponare și scăldat

Ingrediente naturale, hipoalergenicitate, netoxice - aceștia sunt cei trei „elefanți” pe care se bazează produsele cosmetice pentru îngrijirea copiilor. Pielea delicată a unui copil, care necesită o îngrijire și o protecție deosebit de blândă, trebuie să fie curată. Prin urmare, curățarea pielii și scăldatul sunt importante încă din primele zile de viață.
Toate produsele cosmetice coreene pentru copii prezentate în Moldova de marca My Skin sunt naturale! Create cu dragoste, curăță delicat pielea bebelușului, oferind o senzație de confort și bucurie. A cumpăra produse de îngrijire a părului și a pielii pentru copii în magazinul My Skin din Chișinău înseamnă să-i dai sărbătoare „bebelușului” tău. Ambalajele sunt strălucitoare, adesea în formă de animale, precum „Panda dulce”, vor aduce bucurie la scăldat.

Pentru a nu obosi copilul cu excursii la cumpărături, puteți comanda online toate produsele cosmetice pentru copii pe myskin.md cu livrare la domiciliu în Chișinău și Moldova.
Dacă urmează să comandați un gel de duș coreean pentru dvs. și soțul dvs. sau să cumpărați un șampon de la mărcile coreene, trebuie să comandați și un produs special de îngrijire pentru bebelușul dvs.: săpun, șampon, un gel delicat.
Fii sănătos cu produsele cosmetice coreene în Moldova!

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!