Produse cosmetice pentru îngrijirea pielii combinată

Pielea mixtă este o piele grasă din jurul bărbiei, nasului și frunții și o uscăciune persistentă, etanșeitate și desfoliere pe obraji. Tratamentul pentru tipurile de piele combinată la rândul său necesită o combinație de abordare.
Când ai alături mărci de frumusețe coreene de la My Skin în Moldova, ești înarmat. Vi se vor oferi formule cosmetice care includ acid hialuronic și glicerină - acestea creează o barieră fiabilă pentru a reține umezeala în epidermă; produse cu vitamine C și E - blochează expunerea radicalilor liberi la nivelul feței și prelungesc tinerețea pielii.

Produse: 481
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Pentru demachiere tenului mixt din magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău, puteți cumpăra sau comanda online la myskin.md Apă micelară A'pieu Deep Clean, ulei hidrofil sau spuma SAEM pentru spălarea și controlul tenului gras a feței.
Este recomandat să cumpărați un tonic - saturează pielea cu vitamine și extracte din plante.
Exfoliantele delicate pe bază de acid, curăță ușor porii, reglând secreția de sebum și prevenind formarea acneei.
„deja clasică” - hidratare și nutriție, care este combinată pentru zonele cu probleme: creme hidratante cu uleiuri pentru uscăciune pe obraji și periferia feței, geluri ușoare și fluide pentru zonele grase a pielii.
Și măști de față, profilate pentru tipuri combinate de piele - curățare pe bază de lut cu zinc, antibacterian, tonifiant!
Gama măștilor din magazinele My Skin pentru îngrijire de bază și îngrijire specială va permite pielii de orice tip să se simtă curată, viguroasă și tânără.