Produse cosmetice pentru pielea uscată

Pielea uscată a priori cere hidratare amplă. Există nuanțe pentru îngrijirea specială a pielii uscate. „Hidratare” abundentă - mai degrabă sub formă de băutură. Însă spălarea cu un tip de piele uscată a feței trebuie să fie reglementată și să se utilizeze la această procedură doar produse cosmetice destinate numai acestui tip de piele.
Magazinele de produse cosmetice My Skin și Cosmetic Shop, care sunt cei mai mari furnizori de produse cosmetice coreene din Moldova, dispun întotdeauna de produse cosmetice unice după compoziție, pentru îngrijirea de bază și suplimentară pentru pielea uscată.

Produse: 486
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Citiți cu atenție compoziția de pe ambalajul spumei sau cremei pentru spălare, pe sticluța cu emulsie și pe tuburile altor produse de îngrijire. Sau consultați un manager - consultant în magazinul de produse cosmetice coreene My Skin (puteți pune o întrebare online la myskin.md) la ce anume trebuie să fiți atenți în cazul pielii uscate. Cu siguranță vi se vor oferi produse cu acid hialuronic, ceramide care rețin lichidul intercelular; vor sfătui „trucul” coreean centella asiatica, care restabilește funcțiile protectoare ale pielii uscate, fiind un puternic antioxidant. Și, desigur, uleiuri vegetale naturale care netezesc delicat pielea, eliminând etanșeitatea și uscăciunea.