Pielea uscată

Produse: 785
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CATKIN
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
L.O.C.K. Color
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
Rom&nd
ROUND LAB
Secret Key
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
Suiskin
the SAEM
TOSOWOONG
Village 11 Factory

Produse cosmetice pentru pielea uscată

Tipul de piele este determinat genetic.
Pielea uscată este pielea care suferă de lipsă de umiditate și ulei natural. Și de la naștere și în orice moment al anului. Aceasta este principala diferență dintre pielea uscată și cea deshidratată: uscăciunea este un simptom permanent, tipul de piele, iar deshidratarea este doar o afecțiune temporară care poate fi corectată.
Există un test simplu pe care îl poți face acasă. Pentru a-l realiza, pielea trebuie să fie curată - trebuie să te demachiezi, să te speli pe față și să nu aplici pe față niciun produs cosmetic. La 3-4 ore după o astfel de procedură se aplică pe față hârtie subțire sau șervețele cosmetice speciale - unul pe frunte și nas, două pe obraji și pomeți și unul pe bărbie. Șervețelele trebuie apăsate pe față pentru câteva secunde și verificate la lumină. Femeile cu tip uscat nu vor avea urme pe niciunul dintre șervețele.
Femeile cu piele uscată cu vârsta sub 25-30 de ani, de obicei, nu sunt familiarizate cu probleme precum porii dilatați, strălucire uleioasă, puncte negre pe nas, acnee. Datorită faptului că o astfel de piele practic nu provoacă niciun inconvenient, îngrijirea este adesea neglijată și până la vârsta de 30 de ani, schimbările legate de vârstă se dezvoltă brusc și neașteptat. De aceea pielea uscată și foarte uscată are nevoie de îngrijire timpurie.
Cei mai buni prieteni ai pielii uscate: acid hialuronic, glicerina, squalan si squalen, vitamine si antioxidanti, niacinamida, uleiuri, trehaloza, beta-glucan.

Citiți cu atenție compoziția de pe ambalajul spumei sau cremei pentru spălare, pe sticluța cu emulsie și pe tuburile altor produse de îngrijire. Sau consultați un manager - consultant în magazinul de produse cosmetice coreene My Skin (puteți pune o întrebare online la myskin.md) la ce anume trebuie să fiți atenți în cazul pielii uscate. Cu siguranță vi se vor oferi produse cu acid hialuronic, ceramide care rețin lichidul intercelular; vor sfătui „trucul” coreean centella asiatica, care restabilește funcțiile protectoare ale pielii uscate, fiind un puternic antioxidant. Și, desigur, uleiuri vegetale naturale care netezesc delicat pielea, eliminând etanșeitatea și uscăciunea.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!