Filtrează după
Preț (MDL)
Brand
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 24
JMsolution Patch-uri cu hidrogel Pearl, 60 buc 246 MDL 289 MDL JMsolution Patch-uri cu hidrogel Pearl, 60 buc +7 puncte

Produse cosmetice pentru zona din jurul ochilor

Cea mai delicată zonă de pe fața noastră este zona din jurul ochilor. Necesită atenție sporită și îngrijire atentă. Pielea din zona ochilor este foarte subțire, efectele muncii mușchilor faciali, adică ridurile, sunt imprimate mai repede asupra ei. Glandele sebacee din această zonă sunt aproape absente, așa că este aproape lipsită de mantaua lipidică, ceea ce înseamnă că este predispusă la deshidratare și pierderea elasticității. Evident, cu asemenea date inițiale, pielea are nevoie de ajutor: protecție, hidratare și nutriție. La ce vârstă să începeți? Dacă o fată la vârsta de 16 ani are o vedere slabă, atunci merită deja să începeți să aplicați o cremă ușoară cu acid hialuronic pentru a preveni apariția cutelor adânci.

Aplicarea cremei în jurul ochilor nu este dificilă, principalul lucru este să cunoașteți câteva reguli simple:

  1. Nu frecăm crema, daro aplicăm prin tapotare cu ajutorul degetului.
  2. Dacă urmați sistemul coreean de îngrijire, aplicați mai întâi un toner, ser, apoi o cremă de ochi și abia apoi o cremă de față.
  3. Crema se aplică de-a lungul osului orbital și sub sprânceană, fără a afecta linia genelor, pentru a evita edemul.
  4. Absorbția completă a cremei durează aproximativ 15 minute, dacă după acest timp simțiți exces, aceasta se poate șterge cu un șervețel.
  5. Merită să folosiți crema sub ochi de 2 ori pe zi. Seara, aplicați cu 30-60 de minute înainte de culcare pentru a evita umflarea.