Contur ochi

Produse: 48
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
BEAUTYDRUGS
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Jay Jun
JMsolution
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Village 11 Factory
Categorie
Cremă contur ochi
Patch-uri
Stick pentru ochi

Produse cosmetice pentru zona din jurul ochilor

Cea mai delicată zonă de pe fața noastră este zona din jurul ochilor. Necesită atenție sporită și îngrijire atentă. Pielea din zona ochilor este foarte subțire, efectele muncii mușchilor faciali, adică ridurile, sunt imprimate mai repede asupra ei. Glandele sebacee din această zonă sunt aproape absente, așa că este aproape lipsită de mantaua lipidică, ceea ce înseamnă că este predispusă la deshidratare și pierderea elasticității. Evident, cu asemenea date inițiale, pielea are nevoie de ajutor: protecție, hidratare și nutriție. La ce vârstă să începeți? Dacă o fată la vârsta de 16 ani are o vedere slabă, atunci merită deja să începeți să aplicați o cremă ușoară cu acid hialuronic pentru a preveni apariția cutelor adânci.

Aplicarea cremei în jurul ochilor nu este dificilă, principalul lucru este să cunoașteți câteva reguli simple:

  1. Nu frecăm crema, daro aplicăm prin tapotare cu ajutorul degetului.
  2. Dacă urmați sistemul coreean de îngrijire, aplicați mai întâi un toner, ser, apoi o cremă de ochi și abia apoi o cremă de față.
  3. Crema se aplică de-a lungul osului orbital și sub sprânceană, fără a afecta linia genelor, pentru a evita edemul.
  4. Absorbția completă a cremei durează aproximativ 15 minute, dacă după acest timp simțiți exces, aceasta se poate șterge cu un șervețel.
  5. Merită să folosiți crema sub ochi de 2 ori pe zi. Seara, aplicați cu 30-60 de minute înainte de culcare pentru a evita umflarea.

Rețineți că toți producătorii coreeni de creme pentru pielea din zona ochilor se conduc după următoarele efecte care trebuie să asigure produsul său: corectează cearcănele, hidratează profund, elimină umflăturile de dimineață de sub ochi, creează un efect de lifting, îmbunătățesc culoarea și uniformizează tonul.

Ascultați-vă pielea și aplicați cremele potrivite la alegere. Acest lucru vă va aduce beneficii și rezultatul nu va întârzia să apară.

Comandați o cremă pentru zona din jurul ochilor în magazinele My Skin din Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!