Cell Fusion C

Produse: 12
Filtrează după:

Brandul Cell Fusion C a fost creat în 2001 cu participarea biologilor, dermatologilor, biochimiștilor și chirurgilor plastici din Coreea de Sud. Cell Fusion C este o linie cosmeceutică profesională cu efecte intensive care vizează normalizarea proceselor metabolice din celulele pielii. Evoluția se bazează pe inovații în domeniul ingredientelor active și al administrării transdermice de substanțe biologic active încapsulate.

Gelurile de curățare Cell Fusion C cu surfactanți naturali nu afectează bariera lipidică și pot fi folosite chiar și după tehnicile laser. Prin încapsularea substanțelor active în nanopurtători, activitatea biologică a ingredientelor este păstrată și este asigurată livrarea țintită la adâncimea dorită. Material CMS (Cell Membrane Structure) - o structură similară cu o membrană celulară. Prin utilizarea unor ingrediente precum fosfatidilserina, lecitina hidrogenată, squalanul, ceramidele-3, acidul stearic și untul de shea, se creează o structură care poate completa sau reface bariera lipidică deteriorată a pielii. Prin urmare, toate produsele de marcă sunt potrivite pentru pielea sensibilă și problematică.

Brandul este reprezentat în peste 4.000 de clinici medicale din Coreea de Sud, precum și în 43 de țări din întreaga lume, inclusiv Rusia, Marea Britanie, Țările de Jos, SUA, Germania, Polonia, Panama, Australia, China, Emiratele Arabe Unite, Lituania, Indonezia.

 

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!