Сurățarea pielii

Produse: 208
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
By Wishtrend
Cosrx
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
Masil
May Island
Medi-Peel
Missha
Purito
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
Skinfood
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Categorie
Ulei hidrofil
Spume și cremuri pentru spălarea
Exfoliere
Рentru demachierea

Produse de curățare facială

Femeile coreene acordă o atenție specială etapei de curățare în complexul de îngrijirea pielii. Fără săpun sau simplă spălare cu apă. Curățarea de înaltă calitate este baza sănătății și frumuseții.

Este important să vă curățați fața dimineața, scăpând de toxinele care sunt eliberate în timpul nopții, iar seara, o curățare mai profundă în două etape. În prima etapă, îndepărtăm machiajul - folosim un ulei hidrofil sau o cremă de curățare și clătim produsul cu apă plată. În a doua etapă, îndepărtăm murdăria rămasă de pe piele cu spume sau gel. Ca tratament suplimentar, o dată sau de două ori pe săptămână, utilizați padurile exfoliante pentru o curățare mai profundă a pielii.

Veți găsi cele mai bune produse cosmetice coreene pentru curățarea pielii feței în catalogul magazinului nostru online myskin.md

Starea pielii femeilor asiatice este uimitoare și încântătoare în același timp. Dar aproape nimeni nu știe că la femeia coreeană obișnuită, pe raftul din baie, puteți vedea până la douăzeci de borcane cu produse cosmetice. Iar a treia parte este destinată curățării pielii feței. Produsele de curățare a pielii cu vitamine, șervețele, paduri, uleiuri, spume și geluri, sunt implicate în curățarea și reînnoirea pielii feței. Faceți din această procedură un ritual zilnic și rezultatul nu va întârzia să apară.

Puteți comanda și cumpăra produse de curățat în magazinul online myskin.md sau în lanțul de magazine My Skin din Chișinău.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!