Pielea sensibilă

Produse: 390
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
MEDI-PEEL
Missha
Nacific
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos

Рroduse cosmetice pentru îngrijirea pielii sensibile

Pielea sensibilă nu este un tip de piele, ci o afecțiune. Și asta se poate întâmpla oricui, dar în special într-o zonă de risc se află posesorii de piele uscată, deshidratată și piele cu rozacee.
Aceasta este pielea predispusă la iritabilitate crescută și reacții imprevizibile ca răspuns la influențele externe și interne de zi cu zi.
Pielea sensibilă a feței poate reacționa la oboseală, stres, lipsă de somn, vânt rece, apă, medicamente, îngrijire necorespunzătoare, utilizarea produselor cosmetice necorespunzătoare și probleme cu organele interne. Este predispus la constricție, roșeață, descuamarea pielii, apariția unor mici erupții cutanate cu mâncărime. Sensibilitatea crescută a pielii se datorează epuizării stratului cornos al epidermei și drept consecință, scăderii funcției sale de barieră.
Curatarea in profunzime a pielii sensibile este unul dintre cei mai importanti pasi in ingrijirea pielii. Alegeți o pudră delicată de enzime de curățare și utilizați-o la fiecare 7-10 zile. Pentru curățarea zilnică sunt potrivite spuma blândă cu pantenol, bifidobacterii sau extracte din plante care reduc sensibilitatea. Extractele de aloe vera, musetel, calendula, pelin si centella asiatica, azulena, alantoina, pantenolul, bisabolol, niacinamida sunt responsabile pentru calmarea si hidratarea, pentru refacerea barierei protectoare-ceramide, pentru microbiom-lactobacili.

Calendula, uleiul de macadamia, extractele de purlan și întreaga „frăție” vegetală de fructe și legume sunt conectate la îngrijirea pielii.
Măști cu extracte de kiwi, rodie, cireșe, grapefruit, struguri, măsline; cu orez, cu miere și chiar cu cartofi - toată această abundență poate fi cumpărată în magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău sau comandată online cu livrare în Moldova în magazinul online myskin.md la un preț rezonabil.
De asemenea, vă recomandăm să cumparați creme pentru corp, creme pentru mâini cu iasomie roșie, măr și flori de cireș și loțiuni parfumate corespunzătoare. Și cel mai important, pielea sensibilă suferă mai mult de lumina directă a soarelui, deci are nevoie de protecție solară.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!