Рroduse cosmetice pentru îngrijirea pielii sensibile

Pielea sensibilă este o categorie specială în clasificarea tipurilor de piele - atât pielea grasă, cât și pielea uscată pot fi sensibile. Selecția atentă a ingredientelor din produsele cosmetice pentru pielea sensibilă și introducerea celor mai noi tehnologii de înfrumusețare - aceasta este ceea ce distinge cosmeticele mărcilor coreene la orizontul frumuseții.
Magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Moldova pentru pielea sensibilă vă vor oferi produsele The Saem. Delicatețe, abordare ecologică și suplimente exotice. Acesta este ceea ce distinge marca de produse cosmetice sud-coreene The Saem, care în loc de apă din compoziția produselor folosește un extract de harake de in din Noua Zeelandă. În gama de îngrijire a pielii sensibile a feței din magazinul online myskin.md, veți descoperi tonice, emulsii și creme unice cu un caracter de 92%, care lucrează magia cu pielea cu puterea lor antibacteriană, o hrănesc cu vitamine și acizi.

Produse: 205
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Calendula, uleiul de macadamia, extractele de purlan și întreaga „frăție” vegetală de fructe și legume sunt conectate la îngrijirea pielii.
Măști cu extracte de kiwi, rodie, cireșe, grapefruit, struguri, măsline; cu orez, cu miere și chiar cu cartofi - toată această abundență poate fi cumpărată în magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău sau comandată online cu livrare în Moldova în magazinul online myskin.md la un preț rezonabil.
De asemenea, vă recomandăm să cumparați creme pentru corp, creme pentru mâini cu iasomie roșie, măr și flori de cireș și loțiuni parfumate corespunzătoare. Și cel mai important, pielea sensibilă suferă mai mult de lumina directă a soarelui, deci are nevoie de protecție solară.