VV Better

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 9

Brandul coreean VV Better codifică în denumirea mărcii o filozofie simplă: cu o îngrijire a pielii foarte, foarte (very very) detaliată în fiecare zi, cu siguranță aceasta va deveni semnificativ mai bună (better).

Creatorii brandului sunt convinși că pielea sănătoasă datorită celor mai bune ingrediente combinate cu cele mai eficiente tehnologii și soluții. Prin crearea de produse cosmetice, creatorii mărcii au căutat să combine tendințele industriei coreene de frumusețe cu așteptările și dorințele clienților din întreaga lume.

Când achiziționăm orice produs cosmetic, ne așteptăm întotdeauna la un efect vizibil. Brandul VV Better este reprezentat de produsele care îndeplinesc așteptările clienților. Produsele cosmetice VV Better au ca scop nu numai hidratarea și calmarea pielii, ci și combaterea tenului tern și a pigmentării. VV Better are produse cu textură ușoară pentru uz zilnic care elimină ridurile fine, textura neuniformă a pielii, pigmentarea, post-acneea și aspectul tern.

Produsele de îngrijire VV Better conțin unele dintre cele mai căutate componente pentru piele, care o fac hidratată, strălucitoare, elastică, acționează asupra primelor semne de îmbătrânire ale pielii, încetinind aspectul acestora, calmează și împrospătează. Extractele de plante hidratează pielea, acționează ca antioxidanți și protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Brandul selectează cu atenție compoziția produselor sale, bazându-se pe siguranța și eficacitatea acestora, potrivite chiar și pentru pielea sensibilă.

VV Better